Rune II

Rune II

Články

Vydavatel hry Rune II konečně získal zdrojový kód, začne pracovat na opravách

Rune II vypadala ještě před vydáním jako solidní hra, ale jakmile se dostala do rukou recenzentů, došlo k odhalení strašlivé pravdy. Hráči dostali nejen podprůměrnou, ale opravdu špatnou hru. Ale není se čemu divit, když její tvůrci měli dávno před vydáním v plánu hned po vydání skončit a přidat se k Bethesdě jako nové studio Roundhouse Games. Zároveň tím ale porušili smlouvu s vydavatelem, který se konečně dočkal zdrojového kódu hry a může se pustit do jejích oprav.

Vydavatel Ragnarok žaluje vývojáře Rune II ze zrušeného studia Human Head

Vydavatelství Ragnarok Game včera zažalovalo nedávno zrušené studio Human Head a tři jeho spoluzakladatele. Viní je z porušení smlouvy a z podvodu, spočívat by měl v blokování přístupu k assetům Rune II. Ta vyšla před několika dny, den nato byl tým rozpuštěn a okamžitě znovu spojen v Roundhouse Games, které vlastní Bethesda.

Seznam exkluzivních her na Epic Games Store

Snad jednou týdně se objeví zpráva o úplně nové, případně již dříve oznámené hře, která se na určitou či neurčitou dobu stane exkluzivitou Epic Games Storu. Lidský mozek není schopný si všechna ta oznámení pamatovat, proto jsme se rozhodli shromáždit všechny takové hry na jednom místě. Počítadlo se prozatím zastavilo na 101.

Studio Human Head, tvůrci Rune II a první Prey, bylo zrušeno

Podobná situace se nevidí příliš často. Human Head Studios teprve předevčírem vydalo svou dlouho očekávanou akci Rune II, aby následně zničehonic bez viditelných náznaků zavřelo krám. V minulosti došlo k něčemu podobnému třeba se studiem Team Bondi, které nepřežilo vývoj L.A. Noire. V případě Human Head Studios ale nejde o takovou tragédii. V článku se dočtete, proč.

Bleskovky

  • 11. 9. 2019 - Severská akční adventura Rune II vyjde v listopadu, výprava za Lokiho hlavou vám zabere zhruba 15 hodin.

  • 19. 12. 2017 - Obrazem: Sedm nových screnů ke hře Rune: Ragnarok.

Hodnocení
GAMES.cz
3/10
Datum recenze:
20. listopadu 2019
Recenze