Sailaway - The Sailing Simulator

Sailaway - The Sailing Simulator

Články

Games TV vyráží na světová moře simulátoru Sailaway i do pirátských zátok

Strávili jste prázdniny u moře nebo dokonce na moři? S novým dílem našeho herního pořadu si můžete tenhle zážitek prodloužit. Na jedné straně realistické vlny i počasí moderního simulátoru, na druhé kanóny, šavle a dobývání přístavů i srdcí.

Sailaway vyplouvá vstříc fanouškům námořních simulací i úplným nováčkům

Námořní simulátor Sailaway opustil vývojový přístav a vydal se s vlajkou s logem předběžného přístupu do divokých vod Steamu. V programu předběžného přístupu by měla hra zůstat zhruba šest měsíců, tudíž bychom se měli dočkat vydání plné verze ještě letos. V příštích týdnech a měsících tak čeká hráče spousta přídavků, úprav a vylepšení, od dodatečných tutoriálů až po achievementy.

Námořní simulátor Sailaway slibuje, že plavba přes Pacifik v něm zabere několik měsíců

Kategorie simulátorů se již brzy rozroste o další kousek, jenž tentokrát nepůjde o leteckou či silniční hru. V Sailaway – The Sailing Simulator se podíváte na moře, a to v natolik realistické podobě, že to možná spoustu hráčů odradí. Ale tak to s realistickými simulátory bývá, někoho odradí, jiného naopak náročnost naláká. Sailaway chce být realistická ve všem, a tak se připravte, že plavba přes Pacifik vám nebude trvat pár hodin nebo dnů, ale několik měsíců reálného času.