Saints Row IV
Věková dostupnost

Saints Row IV

Články

THQ Nordic si pořídila tvůrce Darksiders a MotoGP, chystá další Saints Row, Dead Island a TimeSplitters

Na chvilku byl od THQ Nordic pokoj, ale to jen proto, že se potají schylovalo k dalším velkým nákupům. Gigant do svého už tak obrovského portfolia přidává další zajímavé kousky a aby nebyl ve struktuře firmy takový binec, hodlá se k 17. září přejmenovat na Embrace Group.

Režisér Rychle a zběsile chystá film podle Saints Row

Jednou se to podařit musí. Tomb Raider si dá reparát, Pokémon: Detektiv Pikachu nevypadá vůbec marně, zatímco Sonic se rýsuje spíš jako guilty pleasure. A třeba takový Doom půsibí už z prvního traileru vyloženě pekelně. Zlomí se dnes už otřepané prokletí filmů podle her díky Saints Row? Mohlo by...

Výprodejová akce na GOG nabízí náhodnou hru za 3 dolary

Když dnes chcete nějak vyniknout se svým obchodem s hrami nad konkurencí, většinou postačí být o poznání levnější. Marketingová oddělení však ve dne v noci vymýšlejí nové postupy, jak oslovit ještě více potenciálních zákazníků. Někdo kdysi přišel s nápadem prodat za jednotnou částku několik náhodných klíčů na Steam, a GOG tomu dal kabátek duhových piñat, které se teď vracejí s hrou zdarma v zádech a masivním výprodejem za ocasem.

Získejte Saints Row 2 zdarma a další hry v sérii s velkou slevou na GOG

Následující zpráva je určena všem, kdo a) nikdy nehráli hry ze série Saints Row, nebo b) jsou jejich nejfanatičtějšími fanoušky. Obě skupiny by totiž mohlo zajímat, že na GOG právě probíhá slevová akce při níž si do čtvrtka 27. dubna můžete zakoupit Saints Row IV i její samostatný přídavek Gat Out of Hell za sníženou cenu (5 €, respektive 3,79 €) a kompletně bez DRM ochrany. Do pozítří si navíc můžete zcela zdarma stáhnout Saints Row 2. A to pořád ještě není všechno.

Bleskovky

  • 24. 3. 2016 - Členové Xbox Live Gold programu obdrží v dubnu 2016 zdarma The Wolf Among Us (XOne), Sunset Overdrive (XOne), Dead Space (X360, XOne) a Saints Row IV (X360, XOne).

  • 20. 1. 2015 - Video: Prvních 35 minut v PS4 verzi Saints Row IV: Re-Elected.

  • 19. 1. 2015 - Video: Grafické porovnání PS4 a PC verze Saints Row IV.

  • 12. 11. 2014 - Humble Jumbo Bundle 3 nabízí Always Sometimes Monsters, Risk of Rain, 4 kopie Insurgency, a Full Mojo Rampage (při věnování Insurgency)  Pokud dáte více než průměr (6$), obdržíte (zatím) navíc GRID 2, Euro Truck Simulator 2 a Blackguards. Při zaplacení ví

DLC

Saints Row IV: How The Saints Saved Christmas
Saints Row IV: How The Saints Saved Christmas
Akční
PC, PlayStation 3, Xbox 360
11. prosinec 2013
Saints Row IV: Enter the Dominatrix
Saints Row IV: Enter the Dominatrix
Akční
PC, PlayStation 3, Xbox 360
23. říjen 2013
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
21. srpna 2013
Recenze