Scribblenauts Unlimited

Scribblenauts Unlimited

Články

Talion, Batman nebo Mad Max? S novým Humble Bundle můžete být kýmkoliv

V podzimní záplavě titulů není moc pravděpodobné, že byste neměli co hrát, ale pokud máte před Vánocemi trochu hluboko do kapsy, máme pro vás řešení! Tedy, má ho Humble Bundle ve spolupráci s Warner Bros. Games. Středozem, Gotham i vyprahlá pustina jsou v něm za hubičku a dohromady vydají na stovky hodin zábavy.

GOG podporuje charitu, Humble Bundle má balíček s Batmanem

Slevy a akce jsou všude, na Steamu jsme na ně zvyklí už léta, ale poslední dobou se v tomto ohledu rozjíždí i GOG a Humble Bundle. Oba podezřelí mají akce samozřejmě už dlouho, ale v posledních měsících přidávají na intenzitě a atraktivitě. Zrovna GOG z toho skvěle těží, protože už dlouho nevydává jen staré hry, ale na oblíbeném portálu se objevují i nové kousky. V aktuální akci na GOG si tak můžete koupit nejenom fajnové hry, ale navíc tím ještě pomůžete charitě.

Přehled her, které si můžete koupit pro novou konzoli Wii U

Konzole Nintendo Wii U vyšla v Evropě v pátek a kolegové z partnerského webu Konzolista.cz připravili užitečný přehled her, které by pro novou herní mašinku měly být v této chvíli v prodeji. Nechybí mezi nimi hry typu Batman: Arkham City: Armoured Edition, New Super Mario Bros U, Assassin's Creed III, Call of Duty: Black Ops 2 nebo ZombiU, ale i další, o kterých možná nevíte. Pokud tedy po Wii U pokukujete nebo ji už máte doma, mohl by se vám následující seznam s krátkými popisky hodit, abyste se mohli dobře rozmyslet, co si pro nový stroj pořídit. Rozhodně je z čeho vybírat.

Bleskovky

  • 19. 9. 2018 - Na Switch vychází balík her ze série Scribblenauts, zahrnuje Scribblenauts Unlimited i Scribblenauts Unmasked.