Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure

Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure

Články

Wolfenstein pod lupou a další články z Konzolista.cz

Uplynulý týden byl bohatý na oznámení nových her a obecně na zajímavé události ze světa konzolí a konzolových her. Odhalení Gran Turismo 6, prodejní čísla celé série Gran Turismo, představení nové Scribblenauts hry nebo zvěsti o ZombiU 2 a nové Mass Effect hře - o tom všem vás kolegové z partnerské stránky Konzolista.cz zevrubně informovali a odkazy na tyto a další informace články najdete v článku. Krom jiných lze zmínit třeba souhrn informací o Wolfenstein: The New Order, popřípadě recenzi digitálně šířeného titulu Sacred Citadel. Více se dozvíte po rozkliku v článku.

Scribblenauts se s novou hrou podívají do světa DC Comics

Když jsem před časem psal, že komiksy ze stáje DC začínají svou invazi do her, netušil jsem, že se svou trochou do mlýna přijdou i Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure. Opět pod dozorem Warner Bros a opět z autorského pera 5th Cell se vrací Maxwell a Lily a s nimi superhrdinové. Spousta superhrdinů (a jejich arcinepřátel). Celkový počet postav se prý dostal na dva tisíce.

Bleskovky

  • 19. 9. 2018 - Na Switch vychází balík her ze série Scribblenauts, zahrnuje Scribblenauts Unlimited i Scribblenauts Unmasked.