Secret World Legends

Secret World Legends

Články

Čínský Tencent se chystá koupit Funcom, ostatní projekty ustoupí Duně

Čínský gigant Tencent s investicemi ve světových studiích jako Riot, Epic Games, Ubisoft a Paradox je krůček od zakoupení norského studia Funcom. Čínský investor už vlastní 29 % všech akcií studia zaměřeného na onlinové hry a nabídl všem ostatním akcionářům odkoupení jejich akcií za vyšší cenu. Cílem je stát se jediným akcionářem společnosti, tedy jejím vlastníkem. A Funcom je nadšený.

Nové grafické ovladače od Nvidia vás připraví na betu Destiny 2 a další tituly

Destiny 2 sice vychází již 6. září, ale pouze na konzolích PlayStation 4 a Xbox One. Verze pro počítače dorazí až ke konci října, ale již příští týden od úterý do čtvrtka poběží otevřená PC beta. Softwaroví inženýři z Nvidia nelenili a vydali grafický ovladač podporující nadcházející betu Destiny 2, ale i další současné tituly. Bungie navrch přidává dvě kratičká videa představující dva hrdiny.

Znovuzrozená onlinovka Secret World Legends je tady

Onlinovka Secret World se po pěti letech konečně dočkala své free-to-play verze, a to rovnou přepracované. Původní hra poběží i nadále na vlastních serverech, ale už se pravděpodobně nedočká moc velké podpory. Zato Secret World Legends by teď měla poměrně frčet, pokud se jí tedy povede nalákat spoustu hráčů.

Secret World Legends představuje překopaný soubojový systém

Vydání vylepšené verze pět let starého MMORPG The Secret World se nezadržitelně blíží. Už víme, že vymakanější mysteriózní svět bude k dispozici zdarma s mikrotransakcemi, hra upouští od klasického MMO modelu a máme se dočkat vylepšeného levelování i soubojového systému. Zatím nám byl představen pouze nový online přístup, kde se s jinými hráči setkáte v podstatě jen v centrále, a mise podnikáte sami, nebo s přáteli. Nyní známe odpověď i na otázky ohledně platebního modelu a soubojového systému.

Vylepšená verze MMORPG The Secret World vyjde na konci června

Adam vás nedávno informoval, že se MMORPG The Secret World dočká radikálních změn. Stará hra z roku 2012 bude dál fungovat tak, jak dřív na separátních serverech, ale její místo na slunci zaujme reboot s názvem Secret World Legends. Ten opustí klasickou MMO strukturu a zaměří se na „sdílený svět“, kterým můžete projít klidně i sami, nebo jen s několika kamarády, a navíc bude free to play. Tvůrci vydali tříminutové video, které vysvětluje celou transformaci, a zároveň oznámili datum vydání, které je stanovené na 26. června.

Nová verze onlineovky The Secret World nabídne lepší souboje a bude kompletně zdarma

Hráče mystické onlineovky The Secret World čekají v blízké budoucnosti velké změny. Tvůrci z Funcomu připravují na letošní jaro spuštění nové verze hry s názvem Secret World Legends, která krom původního obsahu nabídne celou řadu novinek včetně kompletního přechodu na free to play model s mikrotransakcemi a upraveného systému soubojů i progrese. Zároveň je třeba zdůraznit, že původní verze hry nadále poběží na samostatných serverech - hráči si tak budou moci vybrat, jestli chtějí hrát novou, nebo starou verzi. Jen se nedá čekat, že se tvůrci budou dalšímu vývoji původní verze hry nějak vášnivě věnovat.