Secrets of Rætikon

Secrets of Rætikon

Články

Důchodci na výletě musíte v Old Man’s Journey pomáhat manipulací s prostředím

Tvůrci ze studia Broken Rules přestavili Old Man’s Journey zhruba před půl rokem s tím, že jsme v té době věděli snad jen to, že hra vypadá na pohled hezky. O jaký jde žánr, a jak by měla hra vypadat po stránce hratelnosti, jasné nebylo. Naštěstí ale tvůrci vydali první ukázku ze hry, díky které je jasné, že hráči nebudou ovládat jen staříka.

Herní festival GameDay vysvětlí tvorbu her nováčkům a přiveze tvůrce The Swapper

Stejně jako v minulých letech bude i letos součástí festival animovaného filmu v Třeboni s názvem Anifilm zajímavá herní akce s názvem GameDay, která dle tiskové zprávy „návštěvníky nechá nahlédnout do kuchyně českých i zahraničních herních tvůrců a umožní jim vyzkoušet si to nejzajímavější z připravovaných novinek.“ GameDay se koná v pátek 9. a v sobotu 10. května, vstup je zcela zdarma a v článku se dozvíte bližší informace o programu, jehož součástí je třeba přednáška tvůrce parádní hry The Swapper.

V alpském open world dobrodružství odhalíte tajemství Raetikonu

Zatímco zprávami o hrách, které jsou k dispozici v early access verzi, se to poslední měsíce jen hemží, zpráv o tom, že by se z early access nějaká hra dostala ven a regulérně vyšla, je podstatně méně. Jednou takovou je Secrets of Raetikon, jejíž rozpracovaná verze je na Steamu k dispozici už od ledna tohoto roku a verzi dokončenou vydají tvůrci z Broken Rules (And Yet It Moves, Chasing Aurora) už 17. dubna.
Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
17. dubna 2014
Recenze