Session: Skate Sim

Session: Skate Sim

Články

Skater XL vs. Session: Kdo se stane králem prkna?

Kdo si chce užít plnohodnotný virtuální skateboarding, ale zároveň se mu nechce přehrabovat tituly starými deset a více let, ani nemá nervy se potýkat s monumentálně zbabraným pátým Tony Hawkem nebo podobně mizerným HD pseudoremakem, má momentálně na výběr z celých dvou her: Skater XL a Session. Obě jsou v předběžném přístupu, takže ještě rozhodně není dobojováno, ale směr, kterým se plánují ubírat, se dá zhruba odhadnout již nyní. Kdo má větší šanci usednout na skateboardingový trůn?

Blížící se early access Session předvede realistický skateboarding

Žádné držení za ručičku, rychlostní boosty ani nerealistické triky. Session nechce být arkádou pouze inspirovanou skutečným skateboardováním. Chce být poctou, odkazem na 90. léta a počátek nového tisíciletí, kdy byl tento pouliční sport, umění nebo jak to chcete nazvat na vrcholu. Jestli se to tvůrcům z crea-ture Studios podaří, odhalí alespoň částečně early access.

Skateboardingový Session chce navázat na odkaz Skate

Fanouškům Skate a Tony Hawk (budiž oběma sériím země lehká...) se muselo na tiskovce Microsoftu zastavit na vteřinku srdce. Ze záběrů na něco, co vypadalo jako další Skate, se nakonec vyklubala Session. Nový skateboardingový titul, který si zahrajeme ještě letos.