Shadow Complex Remastered

Shadow Complex Remastered

Články

Z Xbox Game Passu mizí víc her, než jich tam přibývá

Obsah předplatného Xbox Game Pass je zhruba stejně stabilní jako ten na Netflixu. Spousta her měsíc co měsíc přibývá, ale také jich dokonce ještě větší počet ubývá. Těžko říct, jestli už je opravdu nikdo nehraje, nebo vás jen Microsoft chce přimět k jejich trvalé koupi. Tak či tak, v Game Passu už prostě nebudou.

Nečekaně otevřený Epic Games Store láká na exkluzivní tituly a hry zdarma

Před dvěma dny jsme se dozvěděli o dalším plánovaném online obchodu s hrami od studia Epic Games. Tehdy výkonný ředitel Tim Sweeney neřekl konkrétní datum spuštění obchodu, ale vše naznačovalo až příští rok. Náznaky jsou ty tam, Epic Games Store už jede v plném provozu a láká na slibované hry zdarma.

Remasterovanou verzi vynikající akční plošinovky Shadow Complex si můžete stáhnout zdarma

Na PC, PS4 a Xbox One se vrací Shadow Complex, akční plošinovka z roku 2009, která původně vyšla pouze X360. Zábavná hra vznikla ve spolupráci Chair Entertainment s Epic Games, jehož Unreal Engine 3 hra využívala. Pozoruhodné je, že si můžete remasterovanou PC verzi rovnou stáhnout zdarma na oficiálních stránkách - byť jde o akci dočasnou, která potrvá přes svátky.

Bleskovky

  • 28. 6. 2018 - Služba Xbox Game Pass bude v červenci obohacena o hry Wahammer: Vermintide 2, DiRT 4, Zombie Army Trilogy, Human Fall Flat, Bomber Crew, Abzu, Shadow Complex Remastered, The Elder Scrolls IV: Oblivion, a Fallout 3.

  • 21. 4. 2016 - Shadow Complex Remastered vyjde na PS4 3. května. (+ oznamující trailer)

ORIGINÁL

Shadow Complex
Shadow Complex
Akční
Xbox 360
srpen 2009