SHIFT 2 Unleashed
Věková dostupnost

SHIFT 2 Unleashed

Články

Studio Codemasters koupilo tvůrce Project CARS za 700 milionů korun

Pokud se Codemasters báli o svůj status závodní velmoci, tak teď už vážně nemusejí. Proč se přetahovat s konkurencí o jedno publikum, když si tuto konkurenci můžete koupit a těžit i z jejích produktů? Další hry týmu Slightly Mad Studios proto vyjdou pod patronací Codemasters.

Crysis 2 za 248 Kč a další novoroční slevy

Na našem internetovém obchodu Shop.Games.cz probíhá až do 15. ledna (nebo vyprodání zásob) speciální slevová akce na vybrané tituly od Electronic Arts. Získat v ní můžete mimo jiné třeba Crysis 2 nebo Dragon Age II pro PC za skvělých 248 Kč. Slev se dočkali ale i majitelé PS3 a Xboxu 360, jejichž hry, mezi nimi třeba NHL 11 nebo Bulletstorm můžete mít už za 498 Kč. Ostatně, podívejte se sami. A pokud jste nenašli svou oblíbenou hru, nezoufejte - na Shop.Games.cz vás začátkem roku čeká ještě několik podobných akcí!

Best of 2011: Nejlepší závodní hra

I rok 2011 dokázal, že závodní žánr má dlouhé prsty. Sahají od infantilně vypadajících buginek prohánějících se pastelovou krajinou, přes apokalyptická přibližovadla svištící pod rozpadající se metropolí, závodní speciály vyvedené ve fotorealistické grafice, rallye monstra gumující obrazce na opuštěných parkovištích, řvoucí formule ženoucí se do zatáček rychlostí, která nutí obličej závodníků opouštět zbytek těla ve směru odstředivé síly a... je toho samozřejmě mnohem víc. Ostatně, jestli závodním hrám holdujete, určitě víte, že právě tady si vybere úplně každý a ten, kdo ohrnuje nos nad každoročním mainstreamem, si navíc může rochnit v celé škále nadšeneckých projektů, které závodní realismus chápou jako náboženství.

Best of 2011: Události roku (část druhá)

Navazujeme na první díl článku o nejzajímavějších událostech roku 2011, který si můžete přečíst za tímto odkazem, pokud jste ho minuli. Jak jsme zdůrazňovali už u článku prvního, hlavním cílem těchto textových orgií je vytvořit v mozku drážku s letošním rokem, abychom si je mohli za rok hezky přehrát a použít jako kontext pro hodnocení událostí budoucích. Pokud jste tedy přečetli část první, nebudeme vás déle zdržovat a otvíráme bránu další vlně.
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Hodnocení čtenářů:
80/100
Datum recenze:
29. března 2011
Recenze