Triad Wars

Triad Wars

Články

Konec vývoje Triad Wars - online akce ze světa Sleeping Dogs

Oznámení Triad Wars bylo ukázkovým příkladem toho, jak dát fanouškům nějaké hry naději, abyste jim následně vrazili do srdce šroubovák a začali s ním otáčet. Hra sice sdílela stejný svět s povedenou městskou akcí Sleeping Dogs, jenže příběhovou kampaň vyměnila za pochybnou free-to-play online akci, čímž se zbavila hlavního taháku původního titulu. Že to byl výstřel naslepo nyní dokazuje fakt, že vývoj Triad Wars po více než dvou letech končí.

Onlinovka Triad Wars vás láká, abyste se stali králi hongkongského podsvětí

Ani jako zarytý fanoušek Sleeping Dogs, které staví na piedestal městských akcí posledních let, se nemohu pro Triad Wars nadchnout. Nepomáhá ani nejnovější trailer, kterým se United Front Games na onlinovku vycházející ze stejného prostředí, tedy Hong Kongu, upozornit. Ačkoliv vás název traileru vyzývá, abyste se stali vládci podsvětí, obsahově se spíš zdá, že se máte stát řezníky, kteří jdou po co nejkrvavějším zabití svého protivníka.

Tvůrci Sleeping Dogs se vrací do Hong Kongu s online akcí Triad Wars

Dopředu avizované odhalení detailů o hře Triad Wars u mě vyvolalo následující reakci. Sleeping Dogs považuji za pohříchu nedoceněnou hru a nemůžu si odpustit poznámku, že Spící psi mě zaujali mnohem víc než hafani Hlídací. Když tedy United Front Games potvrdili dřívější dohady, že Triad Wars bude čistě online hra, zklamání je na místě a jistě v podobném stavu nejsem sám

Tvůrci Sleeping Dogs chystají pokračování s názvem Triad Wars

United Front Games ví, jak mi udělat radost. Zatímco sandboxovým krajinám momentálně vládne Grand Theft Auto V, s láskou vzpomínám na skromnější, ale po příběhové stránce atraktivnější příběh Wej Šena, policajta v utajení, který prošel cestou Volavky a... Sleeping Dogs, tahle skoro zrušená hra, překvapivě zabodovala.

Bleskovky

  • 27. 12. 2015 - Square Enix se rozhodl zrušit free-to-play titul Triad Wars. K vypnutí serverů dojde 20. ledna.

  • 2. 2. 2015 - Video: United Front Games vydalo dvacetiminutové gameplay video z free-to-play MMO Triad Wars.

  • 20. 9. 2014 - Sleeping Dogs: Triad Wars prý bude online hrou. Více informací se dozvíme zítra.