Smite

Smite

Články

První nálož novinek z letošní E3 na jednom místě

Trailery, data vydání, oznámení…

Na obzoru je další týmová střílečka Rogue Company od tvůrců Smite a Paladins

Onlinové týmové střílečky jsou stále v kurzu. O popularitě Overwatche není pochyb (a chystá se dvojka), Counter-Strike: Global Offensive láme rekordy v počtu souběžných hráčů, tvůrci League of Legends chystají vlastní střílečku Valorant a stejně tak činí studio Hi-Rez zodpovědné za onlinovky Smite, Paladins a Realm Royale. Jejich týmovka Rogue Company dorazí v létě.

Sony obšťastní předplatitele druhým XCOMem, Microsoft assassinskou plošinovkou

Kdo by to byl čekal, že náš LongPlay tahové strategie XCOM 2: War of the Chosen má až takový dopad za hranicemi našeho státu. Jak se neodvratně blíží konec Vaškova snažení, v Sony se rozhodli poskytnout jeho zástupům fanoušků možnost prožít si podobný zážitek na vlastní kůži. Ale konec snění. Realita je samozřejmě trošku jinde, nicméně načasování je přesto perfektní.

Filmeček ze SMITE doprovází zahájení světového šampionátu

Jako lákadlo k aktuálnímu turnaji v MOBA titulu SMITE vydali vývojáři z týmu Hi-Rez Studios nový CGI trailer. V tom se proti sobě postavilo několikero mytologických postav a hráči tak mohou být svědky božské řeže, jejímiž účastníky je řecká bohyně války Bellona, k níž se přidávají severští Loki a věčně zmrzlý Ymir. Těmto bojovníkům se na druhé postavili Thor, Neith a opičí král Sun Wu-kchung.

Letošní ročník DotA 2 turnaje The International můžete sledovat online přes DotaTV

Valve nedávno spustila oficiální web, kde mohou fanoušci DotA 2 sledovat průběh letošního ročníku turnaje The International, který se koná od 3. do 8. srpna. A když sledovat, tak doslovně - letos půjde zápasy sledovat online v 1080p rozlišení při 60 snímcích za vteřinu, přičemž stream bude prošpikovaný aktuálními statistikami a informacemi o zápasech. Zápasy bude v době konání turnaje možné sledovat buďto přes oficiální stránky, nebo přes službu Steam Broadcasting. Vyzkoušet si ale fungování služby můžete už nyní – sekce Watch na stránkách ukazuje aktuálně nejsledovanější zápasy. Vedle The International se svého turnaje či šampionátu dočká i jiná populární MOBA hra - SMITE.

Válčící bohové lákají hráče k šampionátu v MOBA Smite

Když se bavíme o úspěšných MOBA hrách, často vůbec nepadne zmínka o povedené záležitosti s názvem Smite, která v březnu oslaví rok od spuštění ostré verze, a hráče dozajista zaujala. Potvrzuje to i fakt, že tvůrci z amerického Hi-Rez Studios pořádají mistrovství světa, v němž si vítězové a poražení rozdělí víc než 2,5 milionu dolarů.

Bleskovky

  • 30. 3. 2021 - Podívejte se na filmeček představující Gilgameše, nového hrdinu Smite

  • 19. 3. 2020 - Do předplatného Xbox Pass Ultimate přibývají "perky" - menší bonusy a DLC do multiplayerových her. Tento měsíc startují ve World of Tanks, Sea of Thieves a Smite.

  • 30. 5. 2018 - Členové Xbox Live Gold programu obdrží v červnu 2018 Assassin’s Creed Chronicles: Russia (XOne), Smite Gold Bundle (XOne), Sonic & All-Stars Racing Transformed (XOne / X360) a LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues (XOne / X360). (+ video)

  • 30. 5. 2016 - Video: Trailer k MOBA hře SMITE publikovaný při příležitosti vydání hry.

  • 6. 4. 2016 - Vývojáři MOBA titulu Smite připravují vydání patche, který umožní hrát při 60FPS.

  • 20. 2. 2016 - Na PS4 míří MOBA titul SMITE: Battleground. Pokud máte zájem o přístup do uzavřené bety, podejte si žádost.