Smoke and Sacrifice

Smoke and Sacrifice

Články

Nové hry, které vyjdou v tomto týdnu

Horký, rajský červen, kdy končí škola a leckdo se pomalu připravuje na zasloužené prázdniny, přivítáme peklem a šílenstvím. Chystá se jak výlet přímo do říše chtíčem posedlých démonů, tak nevšední simulátor, který vám poradí, jak přivolat temné bohy. A jako obvykle se dostane i na sci-fi. Cesta do hlubin za kniplem vlastní lodičky, futuristické město s orwellovským syndromem, které vás chce zabít... Je toho dost, a video s přehledem zajímavých her, které vyjdou v příštím týdnu, pro vás opět připravil Honza Vondrášek.

Ve Smoke and Sacrifice se obětujete se svým synem... a pak řešíte ekosystém

Začátek příběhu craftingem prolezlého RPG Smoke and Sacrifice se jen tak nevidí. Jakožto obyvatelka kmene vyznáváte všechny jeho tradice, tedy i titulní obětování. Obětí se stává váš vlastní, sotva pár měsíců starý, syn a důvodem oběti má být kamarád strom, který do vašich životů přináší světlo. Nedá se nic dělat. Tradice je tradice. Ale láska k potomkovi je také silná. Proto se rozhodnete obětovat i sebe. Záhy ale zjistíte, že obětiště je pouze portálem do tajemného světa pod povrchem.

V survival RPG Smoke and Sacrifice zachraňujete vámi obětovaného synka

Svět zamrzl a s ním i veškerý život. Jen jedna malá osada lidí přežila díky požehnání Slunečného stromu. Má to však jeden háček. Strom si čas od času vyžádá oběti, a jednoho pochmurného dne přijde na řadu novorozeně zdejší matky Sachi. S obětí sice neváhá, tak to prostě v tomto světě chodí, ale nedá jí to a vydá se do tajemného světa pod povrchem, kde o světle neslyšeli. Zde se pokusí najít svého ztraceného syna.
Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
4. června 2018
Recenze