Sniper Elite 3
Věková dostupnost

Sniper Elite 3

Články

Obrovský balíček plný výborných her přispívá desítkami milionů na boj s koronavirem

V období světové karantény je štědrost naštěstí na denním pořádku. Některé hry jsou úplně zdarma, jiné dočasně k vyzkoušení a zároveň ve velké slevě. Ale nemusí to být jen jednosměrná pomoc ze strany vývojářů, kteří se snaží zabavit lidi uvězněné mezi čtyřmi stěnami. Nový Humble Bundle vám do knihovny přidá 45 her, přičemž jeho koupí podpoříte jen a pouze organizace bojující s koronavirem.

Chystají se hned čtyři hry z odstřelovačské série Sniper Elite

Nezávislé studio Rebellion oznámilo, že pracuje na čtyřech titulech ze série Sniper Elite. Než ale začnete přehnaně jásat, jeden z nich je remaster Sniper Elite V2, druhý je port Sniper Elite 3 pro Nintendo Switch a třetí hra vzniká pro virtuální realitu. Ten čtvrtý, kráčející ve stopách Sniper Elite 4, ale bude plnohodnotným pokračováním. Teď už se můžete radovat.

Šedá zóna aneb co se děje na pozadí trhu s aktivačními kódy

Známe je snad všichni – obchody typu G2A, Key4You, Kinguin ale třeba i GreenManGaming, kde lze snadno a rychle sehnat hry za ceny, které jsou většinou výrazně nižší než v oficiální distribuci. Jak je to ale možné? Jak se tyto e-shopy dostanou k aktivačním klíčům, aby je mohly prodávat levněji než Steam či kamenné obchody a ještě na nich vydělat? Pravda sahá mnohem dál, než jen za občasné úniky zprostředkované zhrzenými zaměstnanci, kteří si chtějí ulít nějaké peníze bokem. Tento trh má svá vlastní pravidla a drsné konkurenční prostředí, což znamená, že do budoucna přežijí jen ti nejsilnější.

LEVEL 244 mluví s Davidem Brabenem i s youtubery

Na stáncích po celé České republice a na Slovensku, v elektronických distribucích Publero a Floowie a tradičně i v prodejnách JRC/Brloh se už pár hodin povaluje 244. číslo magazínu LEVEL, jehož jednotlivé výtisky už netrpělivě čekají na to, až si je čtenáři rozeberou. Chcete vědět, proč byste se měli zařadit do fronty i vy? Pár argumentů bychom určitě našli. Ať už jde o velký rozhovor s legendárním Davidem Brabenem, související obří téma o minulosti a budoucnosti vesmírných simulátorů, o detailní článek o stoupajícím vlivu a příjmech populárních youtuberů nebo o tři plné hry od českého Cinemaxu: Inquisitor, Numen a Gumboy: Tournament… Nejprve ale jedno důležité oznámení.

V trojdílné DLC kampani pro Sniper Elite 3 musíte zachránit Winstona Churchilla

Nedlouho po vydání Sniper Elite 3 došlo na nevyhnutelné oznámení a představení nového obsahu v podobě DLC. Nejzajímavější je asi nová singleplayer kampaň rozdělená na tři části, která se zabývá zmařením atentátu na britského premiéra Winstona Churchilla. První část DLC už je k dostání na Steamu za 7 euro a na konzolích vyjde velmi brzy. Zbývající dvě části mají vyjít v průběhu léta.

GameSplay: Aleš hraje PC verzi Sniper Elite 3

Série Sniper Elite se s nedávno vydaným třetím dílem vydala ze stísněných ulic města do africké přírody, což společně s vylepšeným stealthem a dobře zpracovanou střelbou podepsalo na výraznému nárůstu kvality oproti Sniper Elite 2. Alespoň to uvádí Tomáš Marný v textové recenzi Sniper Elite 3, na kterou navážeme dnešním gamesplay videem, abychom vám mohli přednosti i nedostatky hry předvést přímo v praxi.

Bleskovky

  • 31. 7. 2019 - Kompletní edice Sniper Elite 3 vyjde 1. října na Nintendo Switch.

  • 7. 10. 2016 - Tento víkend si můžete na Steamu zdarma zahrát Sniper Elite 3. A pokud se vám hra zalíbí, lze ji pořídit za 9,19 € (= s 80% slevou).

  • 16. 7. 2014 - Britský žebříček prodejnosti 28. týdne roku 2014: 1. Watch Dogs, 2. Sniper Elite 3, 3. FIFA 14.

  • 9. 7. 2014 - Britský žebříček prodejnosti 27. týdne roku 2014: 1. Sniper Elite 3, 2. Watch Dogs, 3. FIFA 14.

  • 2. 7. 2014 - Britský žebříček prodejnosti 26. týdne roku 2014: 1. Sniper Elite 3, 2. Watch Dogs, 3. EA Sports UFC.

  • 24. 6. 2014 - Hned první den prodeje doplní Sniper Elite 3 patch (v případě Xbox One verze o velikosti 10 GB), který nejen že hru optimalizuje, ale rovněž ji vylepší a přidá nativní podporu rozlišení 1080p.

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Hodnocení čtenářů:
70/100
Datum recenze:
1. července 2014
Recenze