Sniper Elite V2
Věková dostupnost

Sniper Elite V2

Články

Chystají se hned čtyři hry z odstřelovačské série Sniper Elite

Nezávislé studio Rebellion oznámilo, že pracuje na čtyřech titulech ze série Sniper Elite. Než ale začnete přehnaně jásat, jeden z nich je remaster Sniper Elite V2, druhý je port Sniper Elite 3 pro Nintendo Switch a třetí hra vzniká pro virtuální realitu. Ten čtvrtý, kráčející ve stopách Sniper Elite 4, ale bude plnohodnotným pokračováním. Teď už se můžete radovat.

Thief pod drobnohledem a další články z Konzolista.cz

Plné ruce práce měly tento týden na konto představení Xbox One všechny herní magazíny, ale naši kolegové z Konzolista.cz obzvlášť, když se na konzole specializují. Vedle návalu novinek o Xbox One se ale na Konzolista.cz objevila řada dalších informací o hrách pro PlayStation a Nintendo platformy, které by vás mohly zajímat. Výběr těch nejzajímavějších najdete v článku po rozkliku. Ještě předtím si ale možná budete chtít přečíst, jak v recenzi na Konzolista.cz dopadla střílečka Metro: Last Light, potažmo na vás čeká článek shrnující informace o chystané stealth akci Thief.

Hon na německého generála v novém DLC pro Sniper Elite V2

Za pár měsíců už tomu bude rok, co vyšla odstřelovačská akce Sniper Elite V2, a vůbec bych si na to nevzpomněl nebýt aktuálně vydaného DLC s názvem St. Pierre, které může být vaše za nějaká 4 Eura. Trailer po rozkliku vám naznačí, že vás nový úkol zavede do okolí vesničky St. Pierre, takže zjevně do Francie, kde si plejádu svých frček právě snaží rozšířit německý generál Rodebrecht. Něco takového nemůže být trpěno, což bude váš úkol, k němuž vás vaše organizace vybaví puškami Lee Enfield No 3, ale i zbrusu novým kouskem M1D Garand.

Stahujte demo Sniper Elite V2 a zabijte Hitlera

Na Steamu se objevilo PC demo střílečky Sniper Elite V2. Jde o misi speciálně upravenou pro účely dema (2077MB, stahujte na Steamu) a měla by nabídnout vybalancovaný mix mezi stealth pohybem / hledáním úkrytů na mapě a samotným odstřelováním nepřátel. Autoři při této příležitosti také oznámili, že PC verze hry přinese exkluzivní multiplayerový mód Team Deathmatch - narozdíl od konzolových edic, které budou mít jen kooperativní mód až pro dvanáct hráčů. Lze to vysvětlit tím, že PC verzi hry vydávají přímo vývojáři z Rebellion, zatímco konzolový port spadá pod 505 Games.

Plížení a likvidace v traileru na Sniper Elite V2

Pěknou, filmovou chvilku nám připravili tvůrci Sniper Elite V2. Sledujeme v ní plížícího se...

13 minut záběrů z hraní Sniper Elite V2

Třináct minut trvá nové co-op video z hraní Sniper Elite V2. Konkrétně pochází z mise...

Bleskovky

  • 10. 4. 2019 - Remaster Sniper Elite V2 vyjde 14. května pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Switch.

  • 17. 1. 2018 - Na seznam zpětně kompatibilních X360 her pro Xbox One přibyly tituly Sniper Elite V2, Far Cry 2 a Driver San Francisco.

  • 29. 1. 2015 - Členové Xbox Live Gold programu získají v únoru 2015 zdarma Xbox One titul #IDARB. Majitelé X360 obdrží Brothers: A Tale Of Two Sons a Sniper Elite V2.

  • 4. 6. 2014 - Na STEAMu je dočasně zdarma k dispozici plná hra Sniper Elite V2. (thx RavenHolm)

  • 2. 6. 2014 - Rebellion doporučuje nekupovat tento týden na STEAMu Sniper Elite V2.

REMAKE

Sniper Elite V2 Remaster
Sniper Elite V2 Remaster
Akční
PlayStation 4, PC, Xbox One, PS4 Pro, Switch, Xbox One X
14. květen 2019
Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
1. května 2012
Recenze