Soul Sacrifice

Soul Sacrifice

Články

Informace o Grand Theft Auto V a další články z Konzolista.cz

V průběhu týdne se kolegové z partnerské stránky Konzolista.cz věnovali celé řadě zajímavých událostí, ať už to byly náznaky dalšího dílu v sérii Gran Turismo, nové informace o závodním titulu DriveClub nebo šuškanda o další hře od tvůrců série God of War. Ještě než se na souhrn toho nejzajímavějšího a nejdůležitějšího ze světa konzolí a konzolových her podíváte, můžete si na Konzolista.cz přečíst recenzi povedeného akčního RPG Soul Sacrifice nebo souhrn nových informací o Grand Theft Auto V.

První dva díly GTA pro PS Vita a další články z Konzolista.cz

Naši kolegové z partnerského webu Konzolista.cz se v tomto týdnu podívali na několik představených her, krom jiných i na předělávky prvních GTA her na handheldy. S handheldy souvisí i jejich speciál, který se věnuje staršímu bratříčkovi PS Vita, tedy PSP. V druhé části článku, věnovaného hrám v řadě Playstation Portable Classics, se podívali na zoubek desítce skvělých titulů a ještě uspořádali ve spolupráci se Sony soutěž o dvacítku her pro PSP. Zajímavých článků však na Konzolista.cz vyšlo v uplynulém týdnu celá řada, upozornění na většinu z nich najdete uvnitř článku.

Recenze Motocross Madness a další články z Konzolista.cz

Kolegové z partnerské stránky Konzolista.cz se v uplynulém týdnu činili a krom celé řady aktuálních i tematických článků, jejichž výčet najdete v článku po rozkliku, vydali i několik recenzi. Za zmínku stojí zejména recenze Xbox Live Arcade titulu Motocros Madness, potažmo recenze bojovky Injustice: Gods Among Us (naše recenze vyjde brzy). Pokud vás některá z uvedených her zajímá, následujte odkazy. Pokud se chcete dozvědět, co se dělo v uplynulém týdnu ve světě konzolí a handheldů, podívejte se na přehled toho nejzajímavějšího v článku.

Preview Arkham Origins Blackgate a další články z Konzolista.cz

Kolegové z partnerského webu Konzolista.cz měli v uplynulých dnech plné ruce práce. Od Nintenda přišlo oznámení nové Zeldy, Warneři odhalili dva nové Batman tituly, Quantic Dream zveřejnili finální podobu přebalu Beyond: Two Souls a na konzolích vyšlo v češtině DLC The Knife of Dunwall pro Dishonored. Vlastně toho na Konzolista.cz vyšlo mnohem více, co by vás mohlo zajímat. Poslužte si po rozkliku v článku, kde na výčet toho nejzajímavějšího tiše sedí a čeká, až si něco vyberete.

Soul Sacrifice ukazuje (opět) bizarní nepřátele

Japonské akční RPG Soul Sacrifice vychází na PS Vita 1. května a má tedy ještě dost času ukázat, co v něm je. Nový trailer tu bandu prapodivných nepřátel (jak je umí asi jen Japonci) představuje v solidní střihové koláži, která navíc dává částečnou představu o tom, jak budou vypadat jednotlivé střety.

Nahrávání hudby k akčnímu RPG Soul Sacrifice

Na Soul Sacrifice se těším, protože vypadá jako ten správný titul pro PS Vita (který už měl přes pár měsíci vyjít a ne, že na něj budeme tak dlouho čekat). Hra se prezentuje jako brutální kombinace temného fantasy, RPG a akce, která může handheldu vstříknout trochu krve do obvodů. Tohle konkrétní video se věnuje nahrávání hudby, což by vám vlastně mohlo stačit.

Bleskovky

  • 29. 12. 2015 - Teruyuki Toriyama z SCEJ (Bloodborne / Soul Sacrifice) by chtěl v příštím roce vydat novou hru.

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
8. června 2013
Recenze