Spellforce 3
Věková dostupnost

Spellforce 3

Články

Jaké hry vyjdou v červnu?

Vzhůru do pekla! 

Dead Island 2 je stále ve vývoji, stejně jako hry od Warhorse, 4A Games a Volition

Včerejší akvizice německého studia Piranha Bytes (Gothic, Risen, Elex) stále hladovou firmou THQ Nordic má poměrně zajímavý dozvuk. Ředitel společnosti Lars Wingefors v rozhovoru s investory prozradil, že Dead Island 2 je navzdory obecnému přesvědčení o jeho zrušení stále ve vývoji. Prezentace pak potvrdila i přípravu dalších projektů, včetně jednoho českého.

Jízdní řád na další týden - Fantasy RTS, špehování souseda a spousta karet

Máme za sebou první adventní neděli, takže už je nejvyšší čas začít shánět vánoční dárky pro vaše blízké. Jako jeden z možných zdrojů tipů vám může posloužit náš Jízdní řád pro tento týden. Pokud se mezi vašimi známými čirou náhodou nachází nějaký potenciální diktátor, určitě nešlápnete vedle se simulátorem moderní vlády nebo renesanční panovnice. Ti ostatní si mohou vybrat z karetní strategie, kombinace RTS a RPG a hororové adventury. Video jako každé pondělí připravil Honza Vondrášek.

SpellForce 3 se vrací ke kořenům série s mixem RPG real-time strategie

Dlouhých deset let letos v dubnu uplynulo od vydání RTS/RPG mixu SpellForce 2, tenkrát ještě pod taktovkou JoWoodu a tvůrců ze studia Phenomic. Ani jeden z uvedených subjektů už dávno nefunguje, práva nyní drží společnost Nordic Games, která připravuje ve spolupráci se studiem Grimlore Games SpellForce 3. Jak jsme psali v únoru, třetí díl opět nabídne míchanici RTS a RPG, svět Eo a děj, který se má odehrávat před událostmi prvního dílu SpellForce: The Order of Dawn.

Nordic Games chystají kvarteto her koketujících s RPG

Vydavatelé z Nordic Games chystají letos a v příštím roce vydat kvarteto velkých titulů (tedy na své poměry), přičemž osloví především milovníky RPG a jeho hybridů s jinými žánry. Osobně jsem vážně spokojený rád, že se konečně dočkám The Guild 3 a komiksové JRPG Battle Chasers: Nightwar. Kromě nich se ale také můžete těšit na SpellForce 3 a Elex od tvůrců Gothicu. 
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
27. prosince 2017
Recenze