Split/Second: Velocity

Split/Second: Velocity

Články

9 skvělých her, které si zaslouží pokračování

Kdybyste se mě před roky zeptali, u jaké hry bych si nejvíc přál pokračování, bez váhání bych odvětil Red Dead Redemption. Tohle přání se mě a mnohým dalším naštěstí splnilo. Po vydání Red Dead Redemption 2 jsem se načapal při vzpomínání na další tituly, které by si dle mého názoru zasloužily nástupce. Rozhodl jsem se proto přenést své myšlenky na „papír“, abychom společně uronili slzu nad hrami, které zůstaly a ve většině případů i zůstanou jedináčky.

Games with Gold kraluje Shadow Warrior, PS Plus má Rime a Knack

Je tu další měsíc a s ním pravidelná várka her, které dostanou všichni předplatitelé služby PS Plus na konzolích od Sony a Games with Gold na strojích od Microsoftu. Některé měsíce jsou slabší, jiné silnější. Únor udělá dle mého názoru radost majitelům Xboxu, zatímco vlastníci PlayStationu nemají moc co oslavovat.

Split/Second 2 nebude, v Black Rock se propouští

Lednové propouštění v Disney Interactive, které si tehdy vyžádalo několik stovek...

Best of 2010: Nejlepší závodní hra

Pokud bychom měli nějaký herní žánr označit za nejrůznorodější, pak by volba padla na závodní hry. A nabídka roku 2010 by takový výběr jenom potvrdila. Vybrat si totiž mohl skutečně každý, ať už se jednalo o příznivce realismu, arkádového šílenství, policejních honiček nebo skvěle hratelných "kart" závodů. Mnohé potěšil předchod týmu Criterion k sérii Need for Speed, po letech odkladů vyšlo konečně Gran Turismo 5 a mezi překvapení roku patřila arkádová dvojice Blur a Split/Second.

Video-recenze Split Second PC

Nejsou to klasické arkádové závody, jak by se mohlo na první pohled zdát. Od ostatních se liší výbušnými pastmi na trati, které vám pomohou zbavit se soupeře. V HD

Split Second - dojmy z dema

Představte si show, kde jezdci krouží po trati s hrozbou toho, že jim spadne na hlavu zřícená budova, nebo že to v plné rychlosti napálí do vybuchujícího kamionu.

Bleskovky

  • 29. 1. 2018 - Členové Xbox Live Gold programu obdrží v únoru 2018 hry Shadow Warrior (XOne), Assassin's Creed Chronicles: India (XOne), Split/Second (XOne / X360) a Crazy Taxi (XOne / X360).