Star Wars: The Force Unleashed

Star Wars: The Force Unleashed

Články

Star Wars Jedi: Fallen Order bude klidnější Force Unleashed

Informací o nové Star Wars hře máme pořád poskrovnu. Při oznámení na letošní E3 konferenci jsme se dozvěděli, že na ní pracuje Respawn Entertainment a odehrávat se bude mezi 3. a 4. epizodou, ale kromě názvu nic víc. Nyní se o ní v rámci podcastu Making Star Wars rozpovídal Jason Ward a prozradil alespoň něco dosud neveřejného.

Disney zrušila vývoj her v LucasArts, bude je licencovat

S velkým zármutkem oznamujeme všem známým, přátelům a videoherním pamětníkům, že ...ale kdepak s velkým zármutkem. Dnes vyšlo najevo, že Disney de facto zrušila společnost LucasArts tak, jak jsme ji dodnes znali, propustila přes 150 zaměstnanců a zrušila (v současné podobě, to je důležité) všechny aktuálně vyvíjené projekty, čili třeba Star Wars 1313 a Star Wars: The First Assault.

Video-recenze Force Unleashed

V HD se zatím nejlepší kvalitou obrazu se stanete svědky nejrůznějších hrátek se Silou, jako je odhazování nepřátel v dáli nebo jejich smažení blesky.

Bleskovky

  • 11. 4. 2018 - Na seznam zpětně kompatibilních X360 her pro Xbox One X přibyly tituly Darksiders, Gears of War 2, Portal 2, Red Dead Redemption, Sonic Generations, Star Wars: The Force Unleashed. Microsoft navíc oznámil dalších 19 her pro Xbox One, které byly doposud sp

  • 25. 1. 2017 - Členové Xbox Live Gold programu obdrží v únoru 2017 zdarma Lovers in a Dangerous Spacetime (XOne), Project Cars Digital Edition (XOne), Monkey Island 2: SE (XOne, X360) a Star Wars: The Force Unleashed.

  • 5. 5. 2016 - Na seznam zpětně kompatibilních X360 her přibyl první a druhý díl Star Wars: The Force Unleashed.