Star Wars: The Force Unleashed II

Star Wars: The Force Unleashed II

Články

Humble Bundle nabízí kolekci devíti Star Wars titulů za babku

Lákavou nabídku pro milovníky slev a Hvězdných válek zároveň si připravil aktuální Humble Bundle. Nabízí rovnou devět her s tématikou hvězdných válek a jak je u Humble Bundle dobrým zvykem - cenu si stanovují opět sami hráči. Při zaplacení určitého obnosu však dostanou něco navíc, a pokud zaplatí víc jak aktuální průměrnou částku, tak bude počet her ve virtuálním košíku ještě větší.

Návody, češtiny a wallpapery z ABCgames

Ve spolupráci s ABCgames.cz vám nabízíme tipy na užitečné návody, češtiny, cheaty, trainery a wallpapery.

Vraždění Ewoků v Force Unleashed II DLC

IGN jako první odhalilo první stažitelný přídavek k akční adventuře Star Wars: Force Unleashed II, který se bude jmenovat jednoduše Endor a půjde o jakousi alternativní realitu z konce šestého dílu filmové ságy. Povstalcům se závěrečná bitva zřejmě úplně nevydařila a Vader proto vysílá hlavního hrdinu Starkillera, aby se vypořádal se zbytkem odboje na Endoru a zatočil také s těmi proklatými malými medvídky Ewoky.

63. díl RE-PLAY uvádí: Bonda a Force Unleashed II

Hned čtyři recenze pro vás připravili tvůrci v 63. díle pořadu RE-PLAY. Zašermovali si se...

HW požadavky Force Unleashed II a CoD: Black Ops

Necelé dva týdny nás dělí od vydání Star Wars: The Force Unleashed II a přesně tři týdny zbývají do vydání Call of Duty: Black Ops. Je tedy nejvyšší čas zkontrolovat, jestli obě hry vaše PC vůbec rozběhne, jestli jeho vnitřnosti mají ten správný výkonový potenciál.

Nadupaný trailer z Force Unleashed 2

Celé tři minuty trvá nový nadupaný trailer ze Star Wars: Force Unleashed 2, míchající záběry přímo z hraní se spoustou krátkých renderovaných filmečků. Po úvodním příletu Darth Vadera na deštivý svět Kamino jsme svědky krátkého rozhovoru Temného pána s hlavním hrdinou Starkillerem, kterého zřejmě trápí jakési noční můry či snad vzpomínky.

Bleskovky

  • 24. 4. 2017 - Členové Xbox Live Gold programu obdrží v květnu 2017 zdarma Giana Sisters: Twisted Dreams – Director’s Cut (XOne), Lara Croft and the Temple of Osiris (XOne), Star Wars: The Force Unleased II (XOne, X360) a LEGO Star Wars: The Complete Saga (XOne, X360).

  • 5. 5. 2016 - Na seznam zpětně kompatibilních X360 her přibyl první a druhý díl Star Wars: The Force Unleashed.

Hodnocení
GAMES.cz
5/10
Datum recenze:
1. listopadu 2010
Recenze