Street Fighter IV

Street Fighter IV

Články

Figurková deskovka Street Fighter od Youtubera Angry Joe nevypadá vůbec špatně

A máme tady další deskovku adaptující videohru. Letos jste už mohli zaznamenat úspěšné kickstarterové kampaně Agents of Mayhem: Pride of Babylon a Sonic The Hedgehog: Battle Racers, a nyní se na stoly snaží dostat i legendární bojovka Street Fighter. Nejenže vypadá docela dobře, ale jejím hlavním autorem je populární Youtuber Angry Joe, vlastním jménem Joe Vargas. To sice o kvalitě hry nevypovídá absolutně nic, ale díky jeho základně fanoušků nemusíte mít strach o zafinancování.

Roztomilá bitka Ryu a Chun-Li na záběrech prvního videa ze Street Fighter V

Nejsem si úplně jistý, že Games čtou zástupy fanoušků bojovek, ale snad těm několika zbloudilým duší udělá radost, že Capcom (ústy, jako vždy, rozjíveného Jošinori Ona) oznámil během PlayStation Experience v Las Vegas Street Fighter V pro PS4 a PC. Na jiných platformách hra nevyjde, majitelé obou verzí spolu mohou soupeřit v multiplayeru (cross-platform) a konkrétní informace o hře se objeví v sobotu 13. prosince během Capcom Cupu v Americe. V mezičase se ale můžete podívat na první záběry z PS4 verze Street Fighter V a obdivovat masivní svaly Chun-Li, nebo se namísto SF V těšit na Ultra verzi Street Fighter IV, která vyjde jenom na PS4. Video ze hry by bylo také, jestli mátě chuť.

Clauf spouští nový web pro e-sporty s nonstop vysíláním

Německá mediální firma Clauf GmbH oznámila spuštění nového webu ESGN (eSports Global Network) a přidruženého webového vysílání ESGN TV, které je od dnešního dne v beta verzi. Jak portál, tak online vysílání bude zajímat hlavně profesionální hráče, jejich fanoušky a lidi, které baví koukat na esporty. ESGN má kořeny v Číně, kanceláře v Německu a teď se snaží dostat do celého světa. Na obě služby se můžete dostat bez registrace a nevyžadují žádné předplatné.

Ryu ze Street Fighter IV jako živý, i když není

24letý photoshopper Samuel ,Cazetta‘ Arlindo, rodilý Brazilec, který před třemi roky propadl kouzlu deviantArt, vypustil do světa obrázek otagovaný slovy Real Ryu. A všem padla čelist. Nebo alespoň většině. Za využití Samuelovy grafické magie vznikla totiž věc, která tak nějak balancuje na okraji mezi světy komixu a reálna. Vypadá to úžasně, ačkoli při pohledu lehce mrazí, jako by tu něco nebylo v pořádku.

Bleskovky

  • 17. 3. 2017 - Na seznam zpětně kompatibilních X360 her pro Xbox One her přibyl Street Fighter IV, Luxor 2, Poker Smash a Madballs Babo:Invasion.

  • 15. 12. 2015 - Video: Bandai Namco odhaluje vylepšenou verzi Tekken 7 s názvem Tekken 7: Fated Retribution. Kromě vylepšené grafiky, soubojového systému či arén se můžete těšit na nové kostýmy a postavu - Akumu ze Street Fighter IV.

  • 27. 10. 2015 - Neoficiálně: Sony připravuje vlastní eSport platformu zvanou PlayStation Plus League - mezi podporovanými hrami je např. Battlefield Hardline, Street Fighter IV Ultra či FIFA 16.

  • 8. 12. 2014 - Obrazem: Grafické porovnání Street Fighter V a Street Fighter IV.

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
22. května 2009
Recenze