Styx: Master of Shadows

Styx: Master of Shadows

Články

Francouzský vydavatel Bigben Interactive odkoupil studio Cyanide, tvůrce Styxe a Blood Bowlu

S blížící se výstavou E3 ubývá oznámení her, a naopak přibývá informací z ostatních soudků herního průmyslu. Nová studia vznikají raketovou rychlostí, o něco pomaleji zanikají a sem tam změní majitele. Nedávno došlo k převzetí tvůrců Firewatch společností Valve, nyní tu máme stejný, ale zásadnější krok na francouzském trhu.

Charitou proti válce. Herní studia se přidala k akci Armistice podporující děti zasažené válkou

Narazit na charitu není v rámci herního průmyslu zase tak těžké, ať už jde o dobře známý Humble Bundle, Extra Life, nebo Child’s Play. Jedna z těch méně známých a vlastně i velmi mladých dobročinných akcí je Armistice, pořádaná naopak velmi dobře známou britskou charitativní organizací War Child. Armistice, tedy Den příměří, u nás spíše známý jako Den válečných veteránů, připadá na dnešní den, tedy 11. listopad.

Goblin Styx přeje vše nejlepší a slibuje, že se vrátí v další hře

Styx: Master of Shadows je přesně ten typ hry, které držíte všechny palce, včetně těch náležejících členům rodiny, protože víte, že to bude mít těžké , ať už kvůli nižšímu rozpočtu a nebo klasickým tvůrčím přešlapům. Nakonec to ale s tímhle gobliním zabijákem nedopadlo vůbec špatně, o čemž se můžete přesvědčit v naší recenzi. Pro samotného Styxe to ale není konec cesty, což vám dokáže i nový vánoční trailer.

Goblin Styx je pánem stínů a mistrem v plížení

Do vydání stealth hry Styx: Master of Shadows zbývá týden a Cyanide Studios se připomínají s dalším videem. Vysvětlují v něm, co všechno bude pro Styxe typické a v čem bude vyčnívat právě v žánru stealth her, kterých (alespoň těch čistokrevných) dnes zase tolik není.

Tichošlápek Styx demonstruje využití klona k nekalým účelům

Minulý týden nám hrdlořez Styx, centrální figura one goblin show s názvem Styx: Master of Shadows předvedl, že mu stačí pláštěnka a je z něj málem větší asasín než všichni hoši ze stejnojmenné série od Ubisoftu dohromady. Tento týden Styx v sebevědomé prezentaci svých dovedností pokračuje a v komediálně pojmenovaném videu (Útok klonů) ukazuje využití naklonovaného druha.

Goblin Styx si v ničem nezadá s Altairem či Eziem

Volné pokračování Of Orcs and Men s názvem Styx: Master of Shadows už nějakou dobu čeří vody svým netradičním titulním hrdinou, stovky let starým prvním Goblinem a zároveň náležitě cynickým tichošlápkem Styxem. Body za humor hra nyní sbírá i díky poťouchlé stylizaci po vzoru Assassin's Creed - jak jinak vysvětlit nové video z hraní pojmenované "assassin's green"?

Bleskovky

  • 27. 1. 2016 - Členové Xbox Live Gold programu získají v únoru 2016 zdarma Hand of Fate, (XOne), Styx: Master of Shadows (XOne), Sacred Citadel (X360, XOne) a Gears of War 2 (X360, XOne).

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Hodnocení čtenářů:
65/100
Datum recenze:
15. října 2014
Recenze