Succubus

Succubus

Články

Akce Succubus ukazuje další porci nechutných záběrů, cenzura nepomáhá

Jedna démonská akce je za dveřmi, druhá se teprve ještě peče. Doom Slayer to možná ani neví, ale vedle zástupu fanoušků má i jednu velmi neobvyklou, po čertech oddanou fanynku Vydiju, která si stejně jako on libuje v masakrování pekelných démonů, jen si na rozdíl od něj neváhá s démony patřičně užít, než je rozporcuje. Nové záběry z hraní to nevyvrací.

Podívejte se, jak Sukuba porcuje nepřátele a pojídá nenarozené, máte-li na něco takového žaludek

Tvůrci Agony budou asi pořádně zvrácená partička. Po docela nevinných trailerech (na jejich poměry) a twitterovém účtu plném lascivních selfies jsem pomalu nabýval dojmu, že Succubus nebude zas tak nechutná věc. Ale nové záběry z hraní mě profackovaly a utvrdily v tom, že Madmind Studio se nejmenuje Madmind pro nic za nic.

Sukuba ze hry Succubus má vlastní Twitter pro dospělé, kam postuje selfie

Studio Madmind Games se rozhodlo postavit své portfolio na krvavých hrách hraničících s pornem. Jejich prvotina Agony byla plná nahých těl a brutálních záběrů, což perfektně vystihuje i další dvě hry ve vývoji – Paranoid s nahými zombíky a Succubus s nahou sukubou. Druhá jmenovaná dostává trailer, který je v porovnání s novým Twitterem slabým odvarem.