Sudden Strike 4
Věková dostupnost

Sudden Strike 4

Články

Prohřejte si kosti v severní Africe se Sudden Strike 4

Základní Sudden Strike 4 u nás získala veskrze průměrné hodnocení, ale kdo ví, třeba půjde o jeden z těch titulů, které na nadstandardní zážitek povýší až jejich DLC. Africa – Desert War vás vezme do Egypta, Libye a Tunisu, kde prožijete klíčové bitvy severoafrické části druhé světové války. A to jak za Osu, tak za Spojence.

V prvním DLC pro Sudden Strike 4 se podíváte do Dunkerku a pohrajete si s de Gaullem

Při všech těch vtípcích, co kolují o francouzské armádě a její náchylnosti ke zbabělému ústupu a masovému využití bílých vlajek, se občas trochu zapomíná na Dunkerk. Hrdinná obrana Francouzů tehdy naopak umožnila stáhnout ocas a vypařit se jejich britským spojencům. A právě bitvě o slavný severofrancouzský přístav se věnuje první DLC pro strategii Sudden Strike 4 s názvem The Road to Dunkirk.

Válečná strategie Sudden Strike 4 zaútočila na Steam a brzy i na PS4

Jedna z nejznámějších strategických sérií se po sedmi letech vrací s dalším dílem. Sudden Strike 4 vyšla na Steamu, kde je dostupná pro Windows, Mac i Linux. PlayStationu 4 verze se objeví 15. srpna. Co mohou hráči od čtyřky čekat?

Nádhernou ruskou zimu ve strategii Sudden Strike 4 můžete zažít i s gamepadem v ruce

Pod tlakem souběžných marketingových kampaní se mi v hlavě poněkud popletly dvě realtimové strategie z druhé světové války – Blitzkrieg 3 a Sudden Strike 4. Nebyl jsem si úplně jistý, která že to nabízí neuronovou síť, a která si libuje ve skutečných generálech. Teď už je však má mysl čistá a jasná, protože jsem si první jmenovaný titul zahrál kvůli recenzi do Levelu (tady na Games mi z duše hovoří Patrik), zatímco SS4 vyjde až příští měsíc. Do té doby vás jistě budou tvůrci zásobovat pravidelnou dávkou trailerů, a o jednom z nich, zobrazujícím PlayStation 4 verzi, pojednává následující článek.

Druhoválečná strategie Sudden Strike 4 zve své příznivce do bety

Před pár týdny byly zvuky děl dobře slyšitelné, ale stále vzdálené. Ale vývojáři z Kite Games zabrali a frontu nám dotlačili pod nos. V rámci právě spuštěné bety si tak můžete zahrát strategii Sudden Strike 4 už teď. Každý, kdo si na Steamu hru předem zakoupil nebo ještě zakoupí, získá okamžitý přístup do bety. Ta poběží až do vydání hry 11. srpna 2017 a nabídne tři příběhové mise – bitvu v Ardenách, bitvu o Stalingrad a obrannou operaci u Balatonu. K multiplayerovému hraní poslouží dvě rozsáhlé mapy, na kterých můžete hrát i předpřipravené skirmishe.

Druhoválečné generálské souboje Sudden Strike 4 započnou 11. srpna

V dáli je slyšet dupot tisíců vojenských bagančat. Doprovází je hřmot tankových motorů a duté rány z kanónů. A nad tím vším bzučí kovové vosy vyzbrojené těžkými kulomety. Druhoválečná strategie Sudden Strike 4 se pomalu, ale nezadržitelně blíží, a ve vzduchu už je pomalu cítit pach spáleniny. Užívejte si relaxačních adventur a piškvorků, dokud můžete, protože 11. srpna se na křídlech olověné bouře přiřítí totální válka.

Bleskovky

  • 31. 3. 2023 - Mezi dubnové Xbox Live hry zdarma patří kooperační strategie a logická hra podle seriálu

  • 16. 4. 2018 - Sudden Strike 4: European Battlefields Edition poběží na Xbox One X v nativním (2160p) rozlišení.

  • 19. 7. 2017 - Video: Trailer k PC/PS4 titulu Sudden Strike 4 se špetkou gameplay záběrů.

  • 4. 7. 2017 - Video: Krátký sestřih gameplay záběrů ze Sudden Strike 4.

Hodnocení
GAMES.cz
5/10
Hodnocení čtenářů:
65/100
Datum recenze:
27. září 2017
Recenze