Sunset Overdrive
Věková dostupnost

Sunset Overdrive

Články

Insomniac vydává svou ztřeštěnou městskou akci Sunset Overdrive na PC

Studio Insomniac Games je známé díky mnoha povedeným titulům, mezi které patří série Spyro (nikoliv Reignited Trilogy), Ratchet & Clank, Resistance, ale také jejich poslední velký zářez v podobě Spider-Mana. Před čtyřmi lety dali světu jeden z mála exkluzivních titulů pro Xbox One – Sunset Overdrive. Šílená městská akce s lidmi měnícími se v zombíky po vypití speciální limonády vynikala svižným pohybem skrz městskou zástavbu a akčními souboji. Exkluzivita konzole od Microsoftu končí.

Best of 2014: Nejlepší hra, kterou nikdo nehrál

Jestliže obecně platí, že člověk míní a pánbůh mění, tak v naší branži se na nevyzpytatelnost neviditelného hybatele událostí vymlouvat nelze. Vývojáři sice míní, poněvadž jsou to také jen lidé, ale namísto libovolného pánaboha rozhodují o úspěchu či neúspěchu hráči a jejich zájem, který vždy nemusí souviset s kvalitou či nekvalitou daného titulu. Proto se stává, že i skvělé hry rychle zapadnou, a buď se neprodávají, nebo se na ně přinejmenším zapomene. Obě varianty jsou samozřejmě špatné, proto jsme i za rok 2014 vybrali pětici výborných her, na které by se zapomenout nemělo, přestože vyšly ve špatný čas, nestrefily se do aktuálního vkusu hráčů nebo jen tvůrci zanedbali propagaci. Vzpomínejte na ně, kupte si je, hrajte je, jen je (probůh) nenechte upadnout v zapomnění.

Videa ze Sunset Overdrive jsou oslavou šílené akce a divných zbraní

Trailer a dvě hraná videa si pro vás připravili vývojáři ze studia Insomniac u příležitosti vydání jejich ujeté open-world akce Sunset Overdrive. Mimózní pojetí celé hry připomíná i stylizace videí, která svým přepáleným humorem dávají vzpomenout na nejlepší momentky Borderlands. 

Rok života s Xbox One: klady a zápory konzole, která nedávno dorazila do ČR

Za pár týdnů uplyne přesně rok, co se ve světě začala prodávat konzole Xbox One od Microsoftu, aby nastoupila do přímého boje proti PlayStation 4 od Sony. Zároveň uplynulo několik týdnů od chvíle, kdy se začala konzole Xbox One oficiálně prodávat i v naší zaostalé krajině. Při té příležitosti jsme se rozhodli navázat na test Xbox One z prosince 2013 a podívat se, jak a jestli vůbec se během roku na trhu konzole od Microsoftu prostřednictvím updatů a jiných aktivit změnila k lepšímu, k horšímu nebo jestli se vůbec někam posunula. Nejdříve si však dáme rekapitulaci událostí.

Sunset Overdrive předvádí košaté možnosti úpravy postav

Dead Rising 3 by se měla začít na trůnu akčních her s úchylnými kostýmy nejistě ošívat. Jestli ho Sunset Overdrive sesadí teprve uvidíme, ale minimálně půjde o seriózního vyzyvatele. Insomniac nám zatím hru většinou prezentovali s ústřední postavou vychrtlého pána oblečeného do džínů a riflové vestičky s nápisem The Sleepless (Petře?) na zádech. Pokud se vám pan Sleepless líbí, klidně za něj budete moct celou hru dohrát. A pokud byste raději něco odvážnějšího, je to jen na vás.

Bleskovky

  • 24. 5. 2018 - Korejská ratingová organizace ohodnotila doposud neoznámenou PC verzi hry Sunset Overdrive.

  • 11. 4. 2018 - Insomniac Games neplánuje vydat Xbox One X update pro Sunset Overdrive.

  • 13. 6. 2016 - Studio Insomniac Games vyvrátilo spekulaci o chystané PC verzi hry Sunset Overdrive.

  • 8. 6. 2016 - Spekulace: Na PC (Win10) míří Sunset Overdrive od Insomniac Games.

  • 24. 3. 2016 - Členové Xbox Live Gold programu obdrží v dubnu 2016 zdarma The Wolf Among Us (XOne), Sunset Overdrive (XOne), Dead Space (X360, XOne) a Saints Row IV (X360, XOne).

  • 28. 7. 2015 - Insomniac Games neplánuje vydat Sunset Overdrive na jinou platformu než Xbox One.

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Hodnocení čtenářů:
90/100
Datum recenze:
27. října 2014
Recenze