Superliminal

Superliminal

Články

Jak měl vypadat tajný prequel Portalu? Podobá se puzzle adventuře Superliminal

Valve se trojkám vyhýbá jako čert kříži, takže ani utajované pokračování Portalu tuhle číslovku v názvu mít nemělo. Zrušený projekt F-STOP neboli Aperture Camera byl jedním z produktů jejich kreativní laboratoře krátce po vydání Orange Boxu, z neznámých důvodů se ale nedostal přes preprodukční fázi. Dlouho schovávané záběry z něj se teď ukazují v dokumentární sérii Exposure od LunchHouse Software.

State of Play: Výlety do snů, zlotřilá husa a třetí Resident Evil

Poslední letošní díl State of Play přinesl řadu upřesněných dat vydání, předem prozrazené, ale přesto s radostí kvitované oznámení předělávky Resident Evil 3, narozeninové přání od Kena Kutaragiho a nakonec i kratičkou ochutnávku z jednoho japonského ostrova.

Seznam exkluzivních her na Epic Games Store

Snad jednou týdně se objeví zpráva o úplně nové, případně již dříve oznámené hře, která se na určitou či neurčitou dobu stane exkluzivitou Epic Games Storu. Lidský mozek není schopný si všechna ta oznámení pamatovat, proto jsme se rozhodli shromáždit všechny takové hry na jednom místě. Počítadlo se prozatím zastavilo na 101.

Potrapte svou představivost perspektivou v unikátní hře Superliminal

Trh s logickými hrami viděnými z první osoby začíná být přesycený a králem stále zůstává fantastická série Portal. To ale neznamená, že by se sem tam neobjevily i další povedené kousky jako Q.U.B.E., The Witness, The Talos Principle, The Turing Test nebo třeba Stanley Parable. Novinka s podivným názvem Superliminal je ze stejného žánru a stejně jako vyjmenované hry je neobyčejná. Hrajete si v ní s perspektivou způsobem, který jste jinde pravděpodobně nezažili.
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
22. listopadu 2019
Recenze