Syndicate
Věková dostupnost

Syndicate

Články

Best of 2012: Překvapení a zklamání

Vyhlášení tradičních žánrových kategorií je za námi. V některých ohledech jsme vás možná překvapili, v jiných byla volba vítězů víceméně očividná a soudě podle ohlasů v diskusích, některé naše volby vás vyloženě zklamaly. Což je samozřejmě v pořádku, protože pokud bychom měli všichni stejný vkus a názor, byla by na světě docela nuda. A abychom diskusi nad neobjektivitou, fanbojovstvím a blbostí našich redaktorů popohnali na zcela nový level, budeme se ještě před vyhlášením té absolutně nejlepší hry roku 2012 tradičně věnovat ještě největším zklamáním a překvapením, které nám uplynulých dvanáct měsíců přineslo.

Nezávislý rozcestník: postkyberapokalypsa Zeldy

Pořádných her na hrdiny není nikdy dost. Náruživí hráči RPG by proto měli upřít zrak k cyberpunk postapo titulu Barkley 2, jenž zkříží Soldata se Zeldou. RPG japonského typu Pier Solar HD nakopne moderní konzoli Xbox 360 a ozáří obvod milované konzole Dreamcast. Knights of Pen & Paper předvádí mobilním zařízením, jak se dělá vtipná rolová a Hotline Miami 2 pravděpodobně bude. Čtveřice hudebních alb potěší milovníky elektroniky i klasického klavíru a závěrem na vás čeká švédská cyberpunk vize roku 2027.

Když hry stárnou: lesk a bída herních remaků

„Videohry, na rozdíl od filmů nebo hudby, vůbec nestárnou.“ Právě takový názor byl ještě před dekádou hojně slyšet z úst veteránů, dle jejichž nazírání zůstávají pravidla osmibitovek a arkád tesaná do kamene, a tudíž stejně platná dnes, jako kdysi. Průmysl však tuto moudrost ignoroval, a zvláště v posledních letech jsme se tak dočkali epidemie HD remaků, duchovních předělávek či totálního znásilňování někdejší značky.

Electronic Arts se nebojí remaků, ačkoliv Syndicate selhal

Remakitida, tak by se dala nazvat nemoc, která v současnosti schvátila primárně filmový průmysl a tak trochu ji chytl i ten herní.

Dvě nové hry od Starbreeze: free-to-play a P13

Příští titul od švédských vývojářů ze Starbreeze (autorů Riddicka a Syndicate) bude...
Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
1. března 2012
Recenze