Take On Helicopters

Take On Helicopters

Články

Na Humble Bundle si můžete už podruhé koupit hry od Bohemia Interactive za pár babek

České studio Bohemia Interactive se už v minulosti se svými tituly na Humble Bundle objevilo. A zřejmě z toho byl takový úspěch, že si dali repete. Hry od Bohemky jsou právě teď k mání za pár šupů v aktuálním Humble Weekly Bundle, který nese název Bohemia Interactive 2. Pokud systém Humble Bundlů znáte, nečeká vás nic překvapivého. Můžete zaplatit kolik chcete a dostat se tak ke spoustě dobrých her z české produkce.

České a slovenské hry pod koly času

Příběh herního vývoje v České republice, potažmo v bývalém Československu, je vzhledem k okolnostem až překvapivě bohatý. Během posledních třiceti let vzniklo na našem území několik stovek počítačových her, na kterých se podílely desítky vývojářských týmů a stovky osamocených jednotlivců. Od nadšených propagátorů moderní techniky v době hroutícího se komunismu, přes první nesmělé pokusy o komerční produkci poloviny devadesátých let, až po vysokorozpočtové hry s celosvětovou distribucí, všechny tvůrce českých her pojila dohromady snaha prorazit navzdory ztíženým podmínkám. Ať už bylo cílem jen pobavení několika blízkých přátel, nebo snaha o koupi nového Ferrari, čeští a slovenští vývojáři museli čelit celé řadě problémů.

Bohemia Interactive slaví 15 let a nabízí první Flashpoint zdarma

První hra od Bohemia Interactive vyšla v roce 2001 pod (nyní už bývalým) názvem Operation Flashpoint: Cold War Crisis. Ve své době byla zjevením, které uspělo u nás i v zahraničí. Jedno z největších českých studií ale vzniklo už v roce 1999 a nyní tedy slaví krásné patnácté narozeniny. Při té příležitosti nabízí slevy na své tituly a jednu hru zcela zdarma. Hádejte kterou...

Bohemka má na Humble Weekly velkou akci nejen na Armu

Zatímco na hlavní stránce oblíbeného Humble Bundle pořád ještě dominují indie hry, pravidelnou týdenní akci Humble Weekly Sale si pro tento týden uzurpovala česká Bohemka. Následujících 6 dnů si můžete koupit podstatnou část jejich portfolia za takovou cenu, kterou uznáte za vhodnou. A samozřejmě, protože jde o Humble, můžete se rozhodnout kolik procent z vaší částky půjde na charitu, kolik Humblu a kolik Bohemce.

Bohemka vydá zdarma DLC k Take on Helicopters s DJ duem

Hodně zajímavé DLC ke svému vrtulníkovému simulátoru Take on Helicopters chystá Bohemia Interactive.
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
29. října 2011
Recenze