Telling Lies

Telling Lies

Články

Telling Lies od tvůrce Her Story láká na trailer s hollywoodskými herci

Sam Barlow, tvůrce kriticky úspěšné Her Story z roku 2015, přichází s novým projektem. V Telling Lies se dostanete k obsahu ukradeného harddisku Národní bezpečnostní agentury a průzkumem internetové aktivity čtyř obyčejných lidí zjistíte, že ve svých životech docela hodně lžou. Malé každodenní lži ale jen zakrývají jednu velkou, hlavní lež – na vás bude, abyste odhalili pravdu.

Pokračování Her Story se chlubí hvězdami z X-Menů a Westworldu

„Smazává hranice mezi hrou a filmem, a přesto nabízí interaktivní zážitek, který dostal nejen kritiku, ale i hráčské masy,“ napsal o Her Story před čtyřmi lety Dan Kremser. Pokračování příběhu v Telling Lies si i díky tomu může dovolit poměrně hvězdné obsazení, za které by se nemusel stydět ani seriál s velkorysým rozpočtem.

Tvůrce výborné filmové adventury Her Story připravuje nový interaktivní thriller

Kdo by to býval řekl, že ze sedmi rozhovorů s jedinou ženou se dá sestavit naprosto vynikající hra. Přesně to se ovšem povedlo Samu Barlowovi, britskému nezávislému vývojáři, s jeho adventurou Her Story, jejíž devítkovou recenzi si můžete přečíst zde. Barlow se teď na svůj úspěch chystá navázat dalším „interaktivním filmem“ jménem Telling Lies. Ten se pustí do říše politického thrilleru, bude podpořen výrazně vyšším rozpočtem a prý by do rolí svých 3 až 4 postav mohl nalákat i hollywoodské herce.

Bleskovky

  • 14. 7. 2022 - Immortality od tvůrce Her Story se odkládá. Naštěstí jen o kousek

  • 11. 9. 2020 - Rozmanitosti pro PlayStation 4

  • 22. 4. 2020 - Detektivka Telling Lies vyjde koncem měsíce na konzolích PS4, Xbox One a Nintendo Switch.