31. hrdinou Overwatche bude astrofyzik Sigma
zdroj: tisková zpráva

31. hrdinou Overwatche bude astrofyzik Sigma

23. 7. 2019 9:42 | Téma | autor: Šárka Tmějová |

AKTUALIZACE: Jen pár hodin po zveřejnění videí s nápovědami pro následující postavu hrdinské střílečky Overwatch tu máme oficiální odhalení. Blizzard přichází s „excentrickým astrofyzikem“ Sigmou, který se stal obětí katastrofálního experimentu, když se snažil zkrotit černou díru. Za své gravitační superschopnosti tak zaplatil hlavně duševním zdravím.

Sigma je sice prototypem šíleného vědce, ale podle oficiálního popisu jde o milého génia, který ale během jednoho ze svých pokusů zešílel. Jelikož vláda usoudila, že je kvůli psychickému poškození narušený a hrozbou pro lidstvo, na mnoho let ho uklidila do tajného nápravného zařízení. Odkud ho ovšem kvůli jeho schopnosti manipulovat s gravitací vysvobodila teroristická skupina Talon. A chce ho použít jako zbraň.

zdroj: Archiv

Původní zpráva (22. 7. 2019, 13:30): Hrdinská střílečka Overwatch nedávno oslavila třetí narozeniny a stále se může pochlubit poměrně živou základnou fanoušků. Blizzard nedávno oznámil, že na dalšího nového hrdinu k doplnění stávající sestavy si hráči počkají možná o trochu déle, než byli doteď zvyklí. Což ovšem neznamená, že Jeff Kaplan nemůže ani naznačovat. Takže to dělá.

Jeffovo sdělení ovšem přeruší portál, nějaké ty matematické vzorečky a klavírní melodie. Druhé kraťoučké video v lince na piáno pokračuje, jen k ní přidává alarm a výřez se jmenovkou s písmenem sigma z řecké abecedy. Pokud z toho nejste příliš moudří, nezoufejte!

Nový hrdina se podle všeho opravdu bude jmenovat Sigma, což spolu s jeho miniaturou propálil mexický worldcupový tým. Je tedy otázkou, nakolik jde o omyl – onen tweet na internetu visí už čtyři dny a nikdo se ho zatím neobtěžoval smazat.

Overwatch Sigma zdroj: tisková zpráva

Na Redditu se mezitím objevily spekulace, co by zveřejněná videa a informace mohly pro Sigmu znamenat z hlediska hratelnosti. Rovnice ve videu totiž opravdu odpovídají hned pěti fyzikálním výpočtům, z čehož uživatel EnVyUs odvozuje trojici možných schopností. První z nich by měl být granát, který v místě dopadu vytvoří zakřivení, o které se budou odrážet projektily a schopnosti.

Druhou schopností pak podle něj má být antigravitační paprsek, který zvládne vymrštit do vzduchu ostatní hráče. Sigmovou ultimátní dovedností by mohl být štít, který do sebe vsákne všechny vystřelené projektily a schopnosti a přemění je v buff pro tým. Dobrý způsob, jak si to vyřídit s ultimátkou od Mei nebo od Hanza.

Sigma Overwatch zdroj: tisková zpráva

Blizzard si s fanoušky Overwatch rád pohrává, takže si na plnohodnotné oznámení „Sigmy“ možná ještě chvíli počkáme. V mezičase si můžete užívat letošního třetího ročníku letních her s jejich týdenními výzvami a novou porcí vyletněných skinů pro vaše oblíbené hrdiny.

Nejnovější články