4K galerie: Nejhezčí artworky z E3 2015
No Man's Sky | zdroj: tisková zpráva

4K galerie: Nejhezčí artworky z E3 2015

20. 6. 2015 17:40 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Celý týden jsme se v redakci prodírali materiály, které chrlily herní firmy u příležitosti výstavy E3 2015, a snažili jsme se vás seznámit s těmi nejzajímavějšími trailery a screenshoty z očekávaných herních hitů. Na speciálních stránkách pro novináře jsou ale tradičně k dispozici i další doprovodné obrázky - artworky, náčrtky, rendery a kresby.

Pro ty najdou většinou užití pouze papírové magazíny a weby se jim spíše vyhýbají. Už jen proto, že ke vzhledu samotných her mohou mít celkem daleko. Velká řada těchto obrázků je ale opravdu pěkná a nám bylo líto nechat je na FTP serverech herních firem jen tak ležet. Proto jsme vybrali 15 herních artworků, které vyšly v rámci E3 2015 a vytvořili z nich jednu krásnou 4K kolekci, kterou se můžete inspirovat třeba při změně pozadí vašeho operačního systému...

V galerii najdete artworky z her jako No Man's Sky, Dark Souls III, For Honor, Deus Ex: Mankind Divided a dalších. Každý obrázek si můžete stáhnout v původním rozlišení pomocí ikonky vpravo nahoře.

Nejnovější články