Age of Empires 3 a Zoo Tycoon 2 v přípravě?
zdroj: tisková zpráva

Age of Empires 3 a Zoo Tycoon 2 v přípravě?

20. 1. 2004 14:14 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Z pravidelného news-letteru, který od distribuční společnosti AT Computers dostávají média nebo obchodní partneři, dnes vyplavaly na povrch zajímavé skutečnosti ohledně chystaných her od Microsoft Game Studios na rok 2004.

Ačkoliv žádná z nich nebyla dosud oficiálně oznámena, k čemuž asi dojde až na některé z herních výstav, jejich názvy (až na překlepy :) působí celkem věrohodným dojmem a mohly by se teoreticky stát realitou. Konkrétně je řeč o třetím pokračování úspěšné RTS Age of Empires od Ensemble Studios, po dvou datadiscích konečně plnohodnotném druhém dílu budovatelské strategie Zoo Tycoon a rovněž historickém leteckém simulátoru Combat Flight Simulator s pořadovým číslem čtyři.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Uvedené termíny vydání je však nutné brát s rezervou, neboť v tak ranné fázi vývoje obvykle představují jen odhad a postupem času se ještě termín může hodně změnit. To samé se týká ambiciózního popisku "kompletně v češtině", na který bych při vzpomínce třeba na patálie s Rise of Nations CZ nevsadil ani zlámanou grešli, ale doufejme, že se jeho autoři za ty roky působení v herní branži již dostatečně poučili a ví, co dělají :)

Výše uvedený seznam doplňují tituly od UbiSoftu distribuované u nás Playmanem, který na únor slibuje (počtvrté odloženou) střílečku XIII s českými titulky nebo nového Prince z Persie CZ na březen. Také se zdá, že datadisk Athena Sword pro Rainbow Six: Raven Shield nebude přeložen do češtiny, což asi nepotěší ty, kteří si vloni v létě koupili lokalizovanou verzi původní hry (recenze), na kterou by anglický přídavek nemusel jít korektně nainstalovat, stejně jako v případě všech dosavadních patchů, bez nichž nelze pořádně hrát po internetu.
zdroj: e-mail

jd

Nejnovější články