Aktualizace pro Divinity: Original Sin umožní nahrávat pozice do cloudu
zdroj: tisková zpráva

Aktualizace pro Divinity: Original Sin umožní nahrávat pozice do cloudu

2. 2. 2015 18:25 | Téma | autor: Honza Konfršt |

Nejnovější aktualizace pro výborné izometrické RPG Divinity: Original Sin od Larian Studios obsahuje vedle klasicky obsáhlého seznamu opravených chyb také pár zajímavých novinkek. Patří mezi ně především podpora ukládání rozehraných her do služby Steam Cloud a významnější pozornost věnovaná modařské komunitě.

Ukládání pozic má však svá úskalí - do cloudu se totiž přenesou pouze nově vytvořené pozice. Pokud by se vám tak zachtělo mít v mracích uložené i ty staré, je třeba z nich udělat nové kopie. Kompletní popis systému ukládání pozic do Cloudu můžete nalézt na dedikované komunitní stránce Steamu. Za pozornost jistě stojí také to, že pozice lze přenášet z Mac verze do PC a naopak.

Co se podpory lidové tvorby týče, tak tam mohou ti šikovnější z nás využít nové možnosti nástroje 3DSMax Exporter. Ten poskytne hráčům možnost importovat do hry své vlastní objekty. Fantazii se v tomto ohledu meze nekladou a my ostatní a méně šikovní tak můžeme být již jen zvědaví, s jakými bizarnostmi se komunita vytasí.

zdroj: Archiv

Z dalších novinek vypichujeme ještě nové vybalancování hry - změn se dočkala nejen spousta soubojů s bossy, ale také s řadovými potvorami. Bezmála všichni obyčejní nepřátelé teď prý půjdou k zemi rychleji, není však na místě mít obava ze snižování úrovně obtížnosti. Vedle toho, že nepřátelé budou umírat rychleji, jim totiž také autoři dopřáli mocnější útoky.

Kolem a kolem, aktuální patch naznačuje, že se Divinity: Original Sin očividně těší plnému zdraví a autoři rovněž jsou ostatním studiím příkladem a dopřávají plnou podporu titulu i již více jak půl roku po vydání. Kompletní výčet novinek z již dostupné aktualizace si můžete přečíst na oficiálních fórech hry.

Nejnovější články