Aktuálnímu Humble Bundle vládne Paradox s nabídkou strategií v čele s Crusader Kings II
zdroj: tisková zpráva

Aktuálnímu Humble Bundle vládne Paradox s nabídkou strategií v čele s Crusader Kings II

13. 5. 2015 17:32 | Téma | autor: Adam Homola |

Za pozornost stojí téměř každý Humble Bundle, ale ten aktuální obzvlášť. Vládne mu známý vydavatel Paradox Interactive, díky kterému si mohou přijít na své všichni milovníci historických strategií. Jedním z největších taháků aktuálního Bundlu je bez pochyby povedená strategie Crusader Kings II, včetně datadisku Sons of Abraham. Potěší také Hearts of Iron III a nebo akční War of the Roses: Kingmaker.

Ne všechno je ale samozřejmě dostupné za libovolnou cenu a tak pokud chcete šetřit a poslat tvůrcům či Humble Bundle nebo charitě jen třeba jediný dolar, dostanete War of the Roses: Kingmaker, Magicka, Kinghts of Pen and Paper a Victoria II. K těmhle kouskům dostanete ještě speciální Paradox Playtpus Robe, kterou se můžete v Magicke oháknout. Za tyhle věci můžete zaplatit libovolnou částku.

Pokud ovšem sáhnete hlouběji do kapsy a vytáhnete alespoň 5,14 dolarů, dostanete se k mnohem zajímavějším kouskům. Jde o už zmíněnou Cursader Kings II s datadiskem Sons of Abraham, Impire a Hearts of Iron III. K tomu ještě soundtrack Paradox Interactive Music Hits! - Platypus Edition. Do kategorie "kup za průměrnou cenu" dolarů ještě časem spadnou další kousky, které zatím nejsou oznámené.

Poslední vrstvou aktuálního Humble Bundle je 15 dolarový limit, který když překročíte, můžete se těšit na Europa Universalis IV včetně datadisku Conquest of Paradise, což také není vůbec špatná nabídka, zvláště, když k ní přidáte všechny výše zmíněné tituly. Technicky vzato je poslední vrstvou stupeň o 35 dolarech, ale ten se her netýká. Pokud dáte víc jak 35 dolarů, dostanete navíc ještě tričko a odznáčky, které můžete při hraní paradoxích her hrdě nosit.

Když už je řeč o Humble Bundle, tak nejde nezmínit Humble Store, kde právě probíhá obrovský Spring Sale se stovkami slev. Hodně levně tam teď můžete sehnat třeba Just Cause 2, nového Thiefa, Hotline Miami, Stronghold Crusader, Tropico 5 a hromadu dalších her.

Nejnovější články