Battlefield kam se podíváš - trojka zdarma na Origin, novinky pro čtyřku a poznámky k videu z BF Hardline
zdroj: tisková zpráva

Battlefield kam se podíváš - trojka zdarma na Origin, novinky pro čtyřku a poznámky k videu z BF Hardline

29. 5. 2014 11:36 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Kolem značky Battlefield to poslední dny vře. Střídá se jedna zpráva za druhou, ale ne všechny se týkají včerejšího oznámení Battlefield Hardline nebo dlouhého videa ze hry, které se původně nemělo dostat na veřejnost. Do popředí pozornosti se totiž dostaly i Battlefield 3 a 4!

Steve Papoutsis z Visceral na Twitteru nevyvracel, že včerejší video není z Battlefield Hardline (to už při vší příčetnosti nejde). Poznamenal však, že jde o půl roku staré záběry. Za týden a půl uvidíme na E3 nové video, které má více odpovídat finální podobě hry. Dá se počítat, že se tak stane na tiskové konferenci Electronic Arts, ale při troše štěstí si snad hru na výstavě sami vyzkoušíme.

Karl Magnus Troedsson z DICE mezitím přispěchal s ujištěním, že hlavním studiem, které na Battlefield Hardline pracuje, je právě Visceral. DICE se mezitím plně věnuje úpravám Battlefield 4. „Pracoval jsem se Stevem Papoutsisem a jeho týmem na konceptu boje policajtů proti zločincům několik let a myslím, že výsledek se vám bude vážně líbit. … Chci vás ale ujistit, že představení Hardline rozhodně neznamená, že bychom nepracovali na Battlefield 4. Nic nemůže být pravdě vzdálenější, vývoj Hardline vede Visceral, zatímco týmy DICE dále pracuje na Bf4.“ Skoro by se to chtělo zeptat, kdo tedy pracuje na novém Star Wars: Battlefront...

zdroj: Archiv

Karl Magnus Troedsson své tvrzení podložil informací, podle které DICE studia v Uppsale, Stockholmu a Los Angeles momentálně pracují na velkém updatu síťového kódu BF4. Úpravy tvůrci testují s pomocí komunity, přičemž počet členů speciálního testovacího týmu se má navyšovat. Komunitním testem už prošly i další připravované novinky, jmenovitě Squad Join, Rent-A-Server a přednastavené loadouty.

DICE samozřejmě s Visceral spolupracovali na mnoha aspektech Battlefield Hardline, což je patrné z uniklého videa i bez potvrzení od Troedssona. Visceral má ale vývoj pevně ve svých rukách, což by třeba kampaň hry mohlo posunout spíše k zapamatovatelnému zážitku ve stylu Bad Company, než několikahodinovému traktátu na vymleté téma „yes, sir, it's our duty.“

Pokud ale na výše zmíněný styl kampaně máte chuť, můžete si posloužit třeba singleplayer částí Battlefield 3, která hned nabízí několik skvělých momentů. Electronic Arts hru navíc nabízí na Originu úplně zadarmo. Vzhledem k tomu, že si trojka udržuje aktivní komunitu okolo skvělého multiplayeru, je to skvělá nabídka.

Jestli ale máte vojenských stříleček plné zuby, rovněž zdarma je na Origin těžce návyková záležitost, kterou zná snad každý – Plants vs. Zombies. V obou případech si ale s bezplatnou aktivací hry musíte pospíšit. Battlefield 3 bude zdarma jen do 3. a Plants vs. Zombies do 16. června.

Nejnovější články