Battlefield: Vietnam a Syberia II hotovy
zdroj: tisková zpráva

Battlefield: Vietnam a Syberia II hotovy

3. 3. 2004 10:10 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Battlefield: Vietnam, multplayerově orientovaná akce navazující na úspěšnou sérii BF1942, byla dnes tiskovou zprávou prohlášena za hotovou.

Hra z dílny kanadských Digital Illusions se v USA objeví 15.března a na domácím trhu by měla být dostupná už koncem měsíce. Možná vás také zaujme, že česká pobočka Electronic Arts dnes zahájila prodej "Classic" re-edice, ve které jsou za cenu 499 nabízeny starší hry jako Battlefield 1942, Medal of Honor: Allied Assault, SimCity 3000, C&C: Renegade, Bond 007: Nightfire nebo Total Club Manager 2003.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Ale zpět k BF: Vietnam - všechny informace o náplni herních módů nebo přítomnosti vrtulníků jsme shrnuli v nedávném preview, takže se nebudeme zbytečně opakovat a raději se podíváme na dosavadní hodnocení v papírových časopisech. V novém čísle Levelu vycházejícím příští čtvrtek si budete moci přečíst čtyřstránkovou recenzi od Frixe, který měl k dispozici finální verzi 1.0 a oznámkoval ji vysoko 89%. V německém GameStaru dali Battlefield: Vietnam dokonce 91%, ale stěžují si tam na jen 14 map (některé si jsou prý podobné), absenci singleplayeru a dlouhé nahrávací časy.

O dokončení adventury Syberia II jsme se zde zmiňovali už před týdnem, nicméně až nyní se Microids rozhoupali a potvrdili to i oficiální cestou. Termín vydání v tomto případě zní 24.březen za velkou louží a přibližně květen pro verzi s českými titulky od Cenegy. Velké naděje vkládané do dalších dobrodružství právničky Kate potvrdilo pondělní demo, které podrobně prozkoumali kolegové ze slovenského Sectoru. Ve stejný den jako dílo Benoita Sokala, tedy 24.3., se v zahraničí začne prodávat rovněž historická budovatelská strategie Spartan od Slitherine Software.

zdroj: Blues, vlastní zpráva

jd

Nejnovější články