Black & White 2 - shrnutí první recenze
zdroj: tisková zpráva

Black & White 2 - shrnutí první recenze

3. 10. 2005 13:13 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Příznivci Petera Molyneuxe bezpochyby zaregistrovali dokončení pokračování úspěšné strategie Black & White a už ho netrpělivě vyhlížejí v obchodech.

Black & White 2 zdroj: tisková zpráva Tam bude k dostání za pár dní, a to ve dvou vydáních - klasickém a sběratelském, obě si můžete předobjednat na Tiscali Gameshopu. Někteří z vás ale možná ještě váhají a vyhlížejí recenze, které by jim v rozhodování pomohly. Na tu naši si ještě budete muset chvíli počkat, ale jedna se už objevila v zahraničí. Konkrétně na serveru IGN. Tamní recenzent hře udělil krásných 8,8 bodů z 10, přičemž za prezentaci (celkový návrh) a grafiku ji ocenil celými devíti body a za zvuk, hratelnost a celkovou užitnou hodnotu osmi a půl body.

Přitom, jak sám autor recenze ve svém článku uvádí, nepovažuje se zrovna za nějak zvlášť velkého fanouška původní hry. Black & White 2 se mu však zdá být krokem správným směrem. I když jsou momenty, kterého tak trochu z míry vyvedly. Například tutoriál. 75 % lidí, kteří si pořídili předchozí hru, totiž prý nebylo skutečnými hráči, proto se tvůrci jali své nové dílo pojmout přístupněji. Výsledkem je tutoriál, který může ostříleným gamesníkům připadat až absurdní. Zvlášť poté, co když je vysvětleno, jak se otáčí kamera doleva, se začne ještě řešit, jak ji otočit doprava. Naštěstí to trvá jen první misi. Ovládání hry je jinak vcelku bezproblémové, až na pár drobností. Grafika je prý naprosto úžasná a detailní z kterékoliv vzdálenosti kamery. O mnoho pozadu není ani zvuk, hudba a dabing. Hra kromě toho obsahuje spoustu skrytých "pokladů".

zdroj: IGN

korgull

Nejnovější články