Bude hvězdou dalšího Mass Effect 3 DLC reaper - zrádce?
zdroj: tisková zpráva

Bude hvězdou dalšího Mass Effect 3 DLC reaper - zrádce?

27. 6. 2012 13:45 | Téma | autor: levis |

Ve včerejším Extended Cut DLC pro Mass Effect 3 objevili fanoušci fragmenty scénáře, jež naznačují, kam se možná bude ubírat další stažitelný obsah pro ME3. Scénář se točí okolo reapera "jménem" Leviathan, který se mihnul už v DLC Bring Down The Sky pro první Mass Effect a nyní se, podle všeho, opět stane hybatelem událostí, zasazených pravděpodobně ještě před konec ME3. Dál už ale čtěte jen na vlastní nebezpečí, spoilerům se tentokrát opravdu nelze vyhnout.


Dle informací ze scénáře má být Shepard vyslán na záchranu vědecké pracovnice Ann Brynson do těžařské kolonie, kterou přes 10 let ovládá skrze indoktrinaci reaper jménem Leviathan. Říká se o něm, že zradil a začal zabíjet další reapery. Podle toho, jak si v přídavku budete vést, Leviathana můžete zapojit do války proti dalším Reaperům. A doktorka Brynsonová na základě vašich voleb buď přežije, nebo ji de facto necháte zabít. Každopádně se ale možná dozvíme, jak je to tedy se stvořiteli reaperů, o nichž se zmiňuje (Ježíš Kristus) Star Child v Extended Cut DLC.

Jak upozorňuje Eurogamer, už v prvním díle Mass Effectu se při scanování jedné z planet objevila zmínka o jakési "žijící vesmírné lodi" jménem Leviathan z Disu. Ve třetím díle zase Balak (pokud jste ho tedy nechali v Bring Down The Sky žít) naznačil, že Leviathan je "spící" reaper, kterého omylem aktivovali batariané a za odměnu je při tom čekala indoktrinace.

Nejnovější články