Chybí vám Kratos? Stáhněte si ho do Skyrimu
zdroj: tisková zpráva

Chybí vám Kratos? Stáhněte si ho do Skyrimu

11. 2. 2019 14:14 | Téma | autor: Václav Pecháček |

Kratos sice začínal jako řecký bůh války zvyklý spíš na sluníčko a horké středomořské podnebí, ale na sklonku kariéry se přestěhoval na daleký sever a stal se otužilcem. Pokud už máte jeho dobrodružství v God of War za sebou, nabízí se vám unikátní příležitost protáhnout starého zuřivce další sadou promrzlých ruin. Stačí nainstalovat mod do Skyrimu.

Tvůrce jménem PotatoFactory si řekl, že nový, skandinávský Kratos by se nádherně vyjímal v zasněžené provincii Skyrim, a tak si ho do hry prostě dodělal. Hlavnímu hrdinovi se vybělí kůže, přibydou mu tetování a mohutný vous, no a nechybí ani jeho legendární zbraně včetně nové sekyry.

Instalace není nijak obtížná, stačí zkopírovat složku, kterou stáhnete na Nexus Mods, do složky, kde máte nainstalovaný Skyrim. Snadné jak facka řetězem. Navíc tedy ještě potřebujete další tři mody, My Vanilla Races, RaceMenu a Maximum Skeleton Extended, ale to už by měl být poslední háček.

Kdybyste narazili na nějaký další problém, projeďte stránku modu na Nexus Mods, tam by se vám mělo dostat odpovědí na všechny otázky. Teď už nezbývá než počkat, až nějaký šikovný modder do Skyrimu přidá jednoho nového prťavého companiona. BOY!

Kratos Skyrim zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články