Chystá se další Call of Duty: Modern Warfare
zdroj: tisková zpráva

Chystá se další Call of Duty: Modern Warfare

27. 5. 2019 13:19 | Téma | autor: Šárka Tmějová |

V podsérii Modern Warfare vyšly sice už tři hry, další Call od Duty by se ale mělo jmenovat prostě Call of Duty: Modern Warfare. Bez dalšího podtitulu, bez čísla. Activision hru už předváděl influencerům a poněkud matoucí název potvrdil i renomovaný herní novinář Jason Schreier. Pokračování, či restart série? Kdo ví, oficiální kanály totiž zatím zarytě mlčí. Je tedy čas se uchýlit ke spekulacím.

S informací o tom, že se letošní díl zaběhlé válečné série bude jmenovat Call of Duty: Modern Warfare, přišel jako první youtuber LongSensation. Vzápětí ji potvrdil i Jason Schreier z Kotaku s dovětkem, že první Modern Warfare se ve skutečnosti jmenovalo Call of Duty 4: Modern Warfare, takže vynechání číslovky u čtvrtého dílu přece dává smysl!

Takový God of War se na číslování vykašlal úplně a taky jsme to přežili, v jeho případě šlo ale o plnohodnotný restart série. Ani v tomto případě se tak nemůžeme vyhnout spekulacím o jakémsi návratu ke kořenům. Podle tweetu autora AllGamesDelta skutečně půjde o částečný reboot, který nabídne kooperativní kampaň pro čtyři hráče s mixem map z druhého a třetího Modern Warfare. Vrátit by se měly taky jejich módy Spec Ops s možností singleplayeru a kooperace.

Activision by Call of Duty: Modern Warfare měl odhalit v následujících dvou týdnech, na E3 pak předvede i ukázky z hraní. Oproti předchozím ročníkům letos necílí na časové exkluzivity pro žádnou z platforem. Podle Eurogameru bychom se oficiálního odhalení dokonce mohli dočkat už tento čtvrtek.

Snad se Infinity Ward bude ve vesmíru Modern Warfare bude dařit trochu víc než v jejich posledním Infinite Warfare – vesmírný sci-fi díl patřil k těm nejhůře přijatým v sérii vůbec.

Nejnovější články