Chystá se HD remake původního Fable a nový Deus Ex
zdroj: tisková zpráva

Chystá se HD remake původního Fable a nový Deus Ex

4. 6. 2013 10:35 | Téma | autor: Aleš Smutný |

S blížící se E3 bude víc a víc studií tajemnější než hrad v Karpatech a zároveň budou odhalovat novinky ještě před samotnou výstavou. Mezi taková (ne)oznámení se nyní zařazují i Lionhead Studios a Eidos. Nejprve k prvnímu pacientovi, jenž vydal svým způsobem všeříkající video, které najdete uvnitř článku. Uvidíte v něm twitterové dotazy na HD remake vynikajícího RPG Fable, které je už devět let staré a nějakou digitální plastickou chirurgii by si zasloužilo.

Jelikož vám ve videu oznámí svůj návrat Jack of Blades, asi není nad čím spekulovat, snad jen nad datem vydání. HD remake každopádně není špatný nápad, protože zrovna Fable je titul, který systémově moc nestárne.

...

Eidos Montreal je záhadnější. V kratičkém videu představí něco, co se jmenuje Deus Ex: The Fall. Podle loga a hudby je jasná silná návaznost na Deus Ex: Human Revolution a nyní je jen otázka, zda půjde o nějaké rozsáhlé DLC, nebo novou hru. Vzhledem k době a stylu oznámení tipuji spíše to druhé. Dozvíme se to ale už zítra.

Pokud byste toužili po nějaké Deus Ex plíživé akci dříve, určitě by vám mohl udělat radost mod Deus Ex: Nihilum. Najdete jej zde i s jeho klíčovými charakteristikami – něco mezi sedmi a třinácti hodinami hraní, tři nové zbraně, příběh tvořící alternativní pokračování původního Deus Ex. Hlavním hrdinou je augmentovaný agent Mad Ingram, který má za cíl předejít teroristickému útoku na Hong Kong. Deus Ex: Nihilum vypadá na pořádný kus práce a určitě stojí za pozornost všech fandů původní hry.

Nejnovější články