Co přinesl masivní update pro Gran Turismo 5
zdroj: tisková zpráva

Co přinesl masivní update pro Gran Turismo 5

23. 12. 2010 9:16 | Téma | autor: Marek Tvrdý |

V recenzi jsem si stěžoval na několik nedodělků. Je vidět, že tvůrci berou výtky komunity vážně a mnohé z nich se podařilo v patchi 1.05 odstranit. Stíny jsou trochu lepší, stejně jako prach, mechanické poškození je dostupné v Practice i v Arcade módu, kde teď může konečně soutěžit 16 vozů současně. Oficiálně byly oznámeny následující změny:

Do levé horní části obrazovky GT Mode přibyla položka přidány Seasonal Events, která umožňuje se zúčastnit oficiálních on-line akcí pořádaných týmem Polyphony Digital za jimi definovaných podmínek. V soutěžích Time Trials a Drift Trials budete soutěžit o umístění ve výsledkové tabulce hráčů celého světa.

Kousek pod ní byla přidána položka Online Collector's Dealership, kde naleznete populární a unikátní ojeté vozy, které mnoho hráčů zatím nenalezlo v Used Car Dealer.

Po dokončení závodu v Open Lobby nebo My Lounge budete nyní získávat odměny a zkušenostní body. Tudíž i na multiplayer zaměření hráči konečně budou získávat body do kariéry.

Do statistik se nyní zaznamenávají i ujetá vzdálenost a počet dosažených vítězství v závodech. Jako bonus (a asi i částečně omluva) jsou navýšeny odměny za vítězství v závodech A-Spec a B-Spec do konce ledna 2011.

Z technických věcí pak konečně přibyla možnost zálohovat stav, nastavit hudbu na pozadí v menu a váš profil lze prohlížet i přes webové rozhraní na gran-turismo.com. Oficiální zpárva ještě zmiňuje přejmenování prototypu Red Bull X1 na Red Bull X2010.

Nejnovější články