Comgad nabízí češtiny pro Vanishing of Ethan Carter a Total War: Attila
zdroj: tisková zpráva

Comgad nabízí češtiny pro Vanishing of Ethan Carter a Total War: Attila

8. 12. 2014 15:36 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Nevládnete-li angličtinou na úrovni, umožňující hrát hry nebo vůbec, potěší vás možná aktivita Comgadu v oblasti české lokalizace pro Vanishing of Ethan Carter a Total War: Attila. Čeština pro prvně jmenovanou hru už je k dispozici, na Total War: Attila si ještě počkáme do února příštího roku. Na konto plánované lokalizace se některým z vás močná bude čekat lépe.

Lokalizace Attily ale není překvapivá, protože Comgad sérii od Creative Assembly do češtiny překládá pravidelně už řadu dílů. Neznamená to ale, že by ujištění nemohlo potěšit, naopak.

Total War: Attila vychází 17. února a zahrajete si v něm za všechny možné národy a vůdce, krom titulního Attily. Slavný válečník představuje apokalyptickou vizi konce světa, takového strategického hlavního bosse, který se chvíli hlásí z východu skrze sérii zpráv, aby následně vtrhnul se svými hordami Hunů do Evropy a nadělal Římanům spoustu vrásek. Jak těm východním, tak západním.

Zatímco na Attilu si ale ještě pár týdnů počkáte, The Vanishing of Ethan Carter si v češtině můžete zahrát hned teď. Stačí si hru koupit za pětikilo od Comgadu.

zdroj: Creative Assembly

Nejnovější články