Crystal Dynamics už myslí na další Tomb Raider tituly
zdroj: tisková zpráva

Crystal Dynamics už myslí na další Tomb Raider tituly

27. 6. 2012 19:30 | Téma | autor: levis |

Nic, na co by nepřišlo tříleté dítě, ale vždy je pěkné to mít černé na bílém: Crystal Dynamics už mají v hlavě připravený plán na další pokračování Tomb Raidera. "Musím být opatrný, protože přesně vím, kam Lara míří," řekl šéf značky Karl Stewart. V podstatě tak naznačil, že druhý díl restartovaného Tomb Raidera už je v preprodukci - navzdory tomu, že do vydání hry zbývá stále devět měsíců.

"Musíte se neustále dívat do budoucnosti. A nebrat to jako samostatnou hru," dodává Stewart. "Chceme, aby Lara Croft byla na konci hry silná ženská osobnost, která se bude vydávat na cesty po světě, zkoumat hrobky a tajemství obecně."


A co konkrétně od Tomb Raidera 2 čekat? "To vám říct nemůžu, šéf vývoje příští hry by měl zabil!" dodává Stewart. Připomeňme, že Crystal Dynamics kromě Tomb Raidera pracují na dvou hrách: jedna má být zbrusu nová značka, tou druhou by ale mohlo být právě pokračování Tomb Raidera. O tom, zda se uskuteční nebo ne, rozhodnou pochopitelně a jako obvykle teprve prodejní čísla.

Nejnovější články