Čtyři další Spore hry pro rok 2009
zdroj: tisková zpráva

Čtyři další Spore hry pro rok 2009

22. 1. 2009 15:15 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Jedno PC rozšíření, pak samostatná hra pro mladší hráče a navíc unikátní Wii hra úzce provázaná s DS inkarnací. + OBRÁZKY

EA Maxis potvrdili, že v kalendářním roce 2009 přispěchají na herní trh hned se čtyřmi novými Spore produkty, cílenými na PC a také na Nintendo konzole. První na řadě je samozřejmě blížící se PC rozšíření Spore: Galactic Adventures, u nás nazvané Vesmírné dobrodružství, které vás při dobývání vesmíru nechá přistát na povrchu planet, kde budete plnit nové mise. V březnu poznáme, jestli se záměr tvůrcům vydařil. První obrázky z tohoto přídavku:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Na mladší PC hráče pak bude zase zaměřen dnes odhalený samostatný projekt Spore: Creature Keeper. Má jít o jakési mini-Sims, kde se budete starat o nově narozené kreaturky, mající své potřeby, kam bude patřit i pravidelné vyprazdňování močového měchýře.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Další dvě hry se již připravují externě, jde totiž o výše avizované verze pro Nintendo platformy. Řeč je nyní o titulu Spore: Hero, kde v roli jedné vybrané postavy ochutnáte spíše adventurní herní rámec, zasazený přitom do zcela nového světa. A pak je tu všeříkající Hero: Arena pro handheld DS, kterýžto počin bude úzce provázaný právě s Wii herní edicí. Žádná z her však nemá pevně stanovený termín svého příchodu na trh, ale dá se očekávat, že PC tituly dostanou v kalendáři přednost.

V EA přitom doufají, že v případě Spore narazili na pomyslnou zlatou žílu, a že série by časem mohla být stejně velká a úspěšná, jako je tomu dnes u The Sims. Co se týče eventuálních verzí pro PS3 a X360, ty letos nebudou. Autoři dodávají, že aby mohly vzniknout, musely by mít ten správný design, k němuž se zatím asi zjevně ještě nedopracovali. Více o Spore najdete v našem dřívějším zpravodajství.
zdroj: CVG

mart

Nejnovější články