Další DLC pro Race07 & STCC2 the Game
zdroj: tisková zpráva

Další DLC pro Race07 & STCC2 the Game

21. 4. 2011 11:12 | Téma | autor: Marek Tvrdý |

Předevčírem vyšlo v pořadí již třetí DLC do hry Race07, která se doposud dočkala 3 rozšíření (či datadisků). Jmenovitě STCC the Game (2008), GTR Evolution (2008) a Race On (2009). Poslední jmenovaný je ale spíše recyklát portu hry na Xbox 360 jménem Race PRO. Po roce a půl se fanoušci série simulací od SimBin místo očekávaného GTR3 dočkají pěti DLC, které jsou plně kompatibilní se všemi zmíněnými hrami/datadisky.

Jako první vyšlo na konci března DLC Formula RaceRoom, které obsahovalo formuli RR a trať Hockenheimring z freeware hry RaceRoom the Game. Toto DLC můžete získat zdarma po registraci na stránkách RaceRoom.net.

Po něm následoval poměrně velký balíček jménem STCC 2 The Game, který přinesl 6 tratí (5 jich je z STCC1 a novinkou je dánská trať Jyllandsringen) a 14 aut, z čehož 5 je v sérii zcela nových: Opel Astra, VW Sicrocco, Chevrolet Cruze, Toyota Corolla a nový Chevrolet Camaro Cup Gen5. Jako bonus jsou tu 3 Volva z freeware hry Volvo the Game (Volvo 240 Turbo Gr A, Volvo 850 BTCC a Volvo S40 BTCC). DLC si můžete zakoupit za 10€ na RaceRoom.net anebo na Steamu.

zdroj: Archiv

Třetí a prozatím poslední DLC je GT Power Expansion, který přináší tři luxuní GT vozidla: Matech Ford GT (třída FIA GT1), BMW’s M3 GT2 a Pagani Zonda R. Kromě toho jsou v DLC dvě tratě: Mid Ohio a ukrajinská Chayka. Mid Ohio a Zonda byly dříve dostupné jako DLC pro Race PRO na Xbox360 a Chayka již byla ve Volvo the Game. S Matech GT jste se mohli setkat v betaverzi RealTime Racing (další z projektů studia SimBin). Cena za tento recyklát starších věcí + zcela nové BMW: 5€.

zdroj: Archiv

Jelikož komunita okolo simulátorů od SimBin je hodně modařsky založená, nenechala na pokoji ani STCC2 a nalezla uvnitř zajímavé ikony naznačující, co nás čeká dále. Ikonka 1987 TouringCars bude jistě souviset s Injection Retro a samostatné DLC WTCC 2010 nebude žádným překvapením snad pro nikoho. Fandové série se tedy mají na co těšit a ti ostatní dávno jezdí iRacing anebo Shift 2.

Nejnovější články