Dead Cry je velký příběhový zombie mod k Far Cry 3
zdroj: tisková zpráva

Dead Cry je velký příběhový zombie mod k Far Cry 3

18. 3. 2014 13:16 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Vážně vás ještě ti zombíci baví? Ano, k vám mluvím. A k vám také. Ano, i tobě vzadu! No asi baví, když vzniká tolik zombie her a seriál Walking Dead i přes kvalitativně sestupnou tendenci drží své skvělé ratingy. Skoro mi přijde, že se ze zombie tématiky stává taková zobmie choroba zábavního průmyslu. V pár kusech je to zábava, ale v zástupu vás uhlodají.

Čímž ale nechci ubírat na případných kvalitách modu Dead Cry pro povedenou střílečku Far Cry 3. Nejde jen tak o nějaký formální, kosmetický mod. Tým, který za Dead Cry stojí slibuje kompletní kampaň pro jednoho hráče, která se bude skládat z desíti až dvanácti misí, v grafice původní hry, ale s vlastním příběhem a dalšími formálními úpravami, jako je třeba vypnutí HUD pro větší ponoření do hry.

Když se podíváte na trailer k otevřené betě modu, uvidíte, kolik práce tady bylo vykonáno. Ta tam je podoba tropického ostrova z Far Cry 3, ocitáme se v Evropě, Dead Cry bude mít vlastní filmečky, soundtrack, prostě je to nová hra vytvořená s pomocí Far Cry 3 Map Editoru na kostech původního titulu. Více najdete na oficiálních stránkách modu, který by měl vyjít v červenci tohoto roku. Možná jsem na zombíky přehnaně alergický, ale tohle je vážně pořádný kus práce.

...

Nejnovější články