Dishonored 2 vyjde 11. listopadu a v roli Corva uslyšíte Garretta z Thiefa
zdroj: tisková zpráva

Dishonored 2 vyjde 11. listopadu a v roli Corva uslyšíte Garretta z Thiefa

4. 5. 2016 13:05 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Nové číslo Game Informeru obsahuje velkou reportáž o Dishonored 2. Prozatím ale z detailů známe jen datum vydání a dabing. Do kalendáře si tedy napište 11. listopad, kdy hra vychází na PC, PS4 a Xbox One. Co se týče dabingu, ten chytře kombinuje známá herecká jména s profesionály, kteří se na herní dabing specializují. Větší jména budete znát především ze seriálů jako Hra o trůny, Daredevil nebo The Wire. Pro fanoušky prvního dílu je ale možná nejdůležitější zpráva, že Corvo konečně promluví.

Přehled dabérů nezačneme u nejznámějších, ale u hlavních hrdinů. Emily Caldwell bude dabovat Erica Lutrell, kterou jsme mohli slyšet jako Darlu a Kendru ve Falloutu 4, ženskou verzi Witch Doctora v Diablu III a nebo americkou vojačku v XCOM 2. Corva Attana, druhou možnou hratelnou postavu namluví matador herního dabingu Stephen Russell, který daboval Garretta v původním Thiefovi, Nicka Valentina ve Falloutu 4 nebo Mercera Freye ve Skyrimu.

Nového dabéra dostane The Outsider, jehož namluví Robin Lord Taylor známý především ze seriálu Gotham, kde hraje mladého Penguina. Když zabrousíme ke známějším jménům, Lucu Abeleho, vévodu ostrova Serkonos, kde se Dishonored 2 odehrává, dabuje Vincent D'Onofrio, který naposledy upoutal v seriálu Daredevil a dlouhá léta hrál v Zákon a pořádek: Zločinné úmysly.

Kapitánku Dreadful Wale jménem Meagan Foster namluví Rosario Dawson, jíž znáte třeba ze Sin City, Alexandera Velikého, Clerks 2 a nebo naposledy také Daredevila. Mortimeru Ramseymu, členovi městské hlídky propůjčí hlas Sam Rockwell, který vás mohl zaujmout třeba v Moon, Milujte svého zabijáka nebo Stopařově průvodci po Galaxii.

Pedra, vůdce gangu Howlers dabuje Pedro Pascal, který vstoupil do širšího povědomí především rolí Oberyna Martella ve Hře o trůny a výčet známých jmen uzavírá Jamie Hector, který se objevil ve Wire – Špína Baltimoru, Heroes a z her třeba Halo: Reach. V Dishonored 2 se zhostí role Liama Byrna, Vice Overseera.

Nejnovější články