E3 2018 na Games.cz – co vás čeká
zdroj: tisková zpráva

E3 2018 na Games.cz – co vás čeká

8. 6. 2018 18:00 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

A je to tu zase. Největší herní výstava a svátek pro všechny opravdu nadšené fanoušky videoher z celého světa, z nichž mnozí ponocují i v nekřesťanských hodinách, aby naživo viděli tiskové konference. Ano, sem se dost možná řadíte i vy, ať už to s námi vydržíte ke krizovkám, kterými jsou letos Bethesda a Sony, anebo usnete během čekání. Nám se to nestane a kdyby ano, za každého padlého povstane jiný z redaktorů. Protože, jako obvykle, na Games.cz vás čeká týdenní speciál se vším, co k tomu patří.

Letos se do Los Angeles vydává dvojice Petr Poláček a Patrik Hajda, tedy étrojkový matador a nováček. S nimi se, pokud nebude technika proti, každý všední den dopoledne spojíme v rámci telemostu a kluci nám sdělí své aktuální dojmy z toho, co viděli a hráli. V pražské redakci pak zůstává skupina připravující si zásoby kofeinu ve složení Adam Homola, Vašek Pecháček, Lukáš Grygar, Šárka Tmějová a Aleš Smutný.

Ti se postarají o každodenní a také každonoční provoz redakce, protože jako obvykle začíná letošní E3 těžkou kanonádou v podobě série tiskových konferencí. Ty se nám s každým rokem množí, a tak začínáme už v sobotu 9. června s Electronic Arts, a pak s námi budete moci sledovat i Microsoft, Bethesdu, Square Enix, Ubisoft, Sony a Nintendo. Kvůli časovým kolizím i proto, že by to v daném časovém okně nešlo stihnout, nebudeme komentovat tiskovky Devolver Digital a PC Gaming Show. O novinky z nich ale samozřejmě nepřijdete, dozvíte se je formou samostatných článků.

Letos jsme se rozhodli tiskovky komentovat bez hostů, v tříčlenné redakční sestavě, která bude rotovat podle toho, jaká firma se zrovna bude představovat (a zbytek přitom bude zuřivě bušit články do svých klávesnic). O hosty vás ale nepřipravíme, protože každý všední den se od 4 hodin odpoledne bude vysílat i Fight Club, do nějž jsme vždy někoho pozvali. Asi vás nepřekvapí, že je snazší někoho přemluvit na povídání si odpoledne, než ve tři čtvrtě na čtyři v noci…

Naše novinky a videa samozřejmě budou doplňovat i psané dojmy od kluků z LA. Takže se připravte, zítra začínáme s Electronic Arts a pak už se kolečka E3 soukolí až do pátku nezastaví. A ať už se budete dívat na tiskovky s námi, na našem Youtube kanálu, a nebo se spokojíte s textovým pokrytím, děkujeme za vaši přízeň.

Nejnovější články