E3 2019: Redakční predikce
zdroj: tisková zpráva

E3 2019: Redakční predikce

27. 5. 2019 17:55 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

E3 by letos, aspoň na papíře, neměla být taková pecka jako obvykle. Vždyť se jí nezúčastní Sony, pravidelný zdroj těch nejšťavnatějších oznámení! Konferencí ale i tak zbývá spousta a to si pište, že se na nich objeví něco zajímavého. Sepsali jsme pro vás naše předpovědi toho nejlepšího, co by se na letošní E3 mohlo (a mělo) objevit.

Microsoft

zdroj: Archiv

Adam

Kdy jindy by mohl Microsoft ovládnout E3, když ne v tom jednom jediném ročníku, kde Sony nebude? Nikdy. Proto do toho půjde Phil Spencer naplno. Vytáhne z rukávu všechny trumfy, vyloží na stůl všechny karty a letošní E3 prostě vyhraje. Nic jiného mu ani nezbývá.

Nový Xbox

Microsoft nadcházející generaci Xboxu oznámil na loňské E3. To, co bylo před rokem pouhé potvrzení ve stylu „jo, makáme na tom“, bude letos plnohodnotné představení. Možná neuvidíme, jak bude vypadat ta krabička, ale dozvíme se název, uvidíme, co to bude umět a uvidíme spoustu her.

Hry na nový Xbox

  • Fable IV tam bude mít minimálně teaser

  • Nová hra od Ninja Theory taky

  • Cyberpunk 2077 gameplay trailer + datum vydání (příští rok)

Hry na oba Xboxy

  • Plnohodnotné odhalení Halo: Infinite, datum vydání příští rok jako launchovka nového Xboxu

  • To samé pro Gears 5, kde bude nějaký hodně inovativní multiplayer, nejen to, co bylo v každém díle

  • Nová Forza

  • Hitman 3 – poslední díl novodobé série, čtyřka už v podobném duchu nebude. Trojka bude vycházet z dvojky a jedničky, takže stejný engine, podobné mechaniky. Bude to „jen“ evoluce, podobně jako v případě Hitmana 2.

PC okénko

  • Microsoft tentokrát nezanedbá ani PCčko

  • Přijde Game Pass na Windows 10

  • Konečně pořádný herní obchod na Windows 10

Streaming

  • Začne se jenom s Xboxem One, novým Xboxem a Windows 10

Aleš

Ukáže se nový Xbox! Dobře, to není moc velká predikce. Tak tedy, ukáže se nový Xbox v minimálně dvou verzích, přičemž jedna bude už bez mechaniky. Společně s ním bude hodně skloňovaná služba xCloud, a to až do té míry, že to část publika unudí. Opět se ale ukáže snaha Microsoftu vymýšlet nové věci a postupy a hádám, že nějaké překvapení bude mít v rukávu.

Jako hlavní „vlajková“ hra budou sloužit Gears 5. Téhle značce fandím a myslím, že má na to, být dinosaurem, který úspěšně přežije na další generaci konzolí.

Ukáže se i nové Halo, kde se snad konečně vývojáři chytnou za nos a udělají kampaň jen za Master Chiefa, který se postaví své nejlepší parťačce a waifu.

Objeví se nekonečný reel na hry, které na novém Xboxu a xCloudu vyjdou, a mezi nimi bude i plnohodnotné Fable.

Na tiskovce Microsoftu bude rozsáhlé preview Cyberpunku 2077.

Vašek 

Konec protahování nevyhnutelného. Je čas na pořádnou ukázku nejočekávanější hry dneška: Age of Empires IV. Cože? Že vás víc zajímá nějaká polská pitomost o technologicky augmentovaných lidech? Vězte, že jste v menšině. Až Microsoft na své konferenci (případně na PC Gaming Show) představí nové Age, STŘECHA SPADNE. Když ne v Los Angeles, tak tady v Praze určitě.

Šárka

Ano, ta polská pitomost o augmentovaných lidech mě docela zajímá, a to i přesto, že mě ji ani letos CD Projekt na prezentaci nenechá hrát. Blok o Cyberpunku 2077 v rámci microsoftí konference by měl být dosud největší a nejobsáhlejší, mně by ale bohatě stačilo, kdyby mi dali alespoň přibližné datum vydání. No nic.

Vůči novému Xboxu jsem zatím dost rezervovaná a vůči jeho prezentaci ještě víc. Pokud bude podobně jako v případě One zaměřená na opěvování všelijakých zaoceánských televizních služeb, nejspíš se o mě bude pokoušet spánek. Vlastně o mě ne – na Microsoft jde za nás Lukáš.

S účastí Gears 5 (Pamatujete ještě na tu mobilní směs Gearsů s figurkami Pop! s absurdně velkými hlavami? Microsoft ano!) a chystaného Halo počítám tak nějak automaticky. Spíš čekám, s čím nám vytřou zrak všechna ta nakoupená studia: pokračování Hellblade od Ninja Theory? Nová zombie věc od Undead Labs? A s čím se vytasí tvůrci We Happy Few? Nejspíš uvidíme taky Wasteland 3, který má pod taktovkou inXile pořád ještě vyjít letos. Ha-ha.

Patrik

Nebudu vás nudit opakováním téhož popáté, proto se zaměřím na to, co ještě nepadlo. Osobně bych hrozně rád viděl, na čem právě teď maká Obsidian pro Microsoft. Vím, že aktuální The Outer Worlds ještě ani nemá datum vydání (i když se kdysi objevil bleskový leak poukazující na 6. srpen), ale nekoupíte si studio a nebudete čekat rok, až dokončí svou předchozí práci pro někoho jiného.

Nevidím to na pokračování Pilířů či Tyranny, ale nějakou novou značku, stále však v žánru RPG, který jim jde nejlíp. Nedočkáme se kompletního představení, ale aspoň to logo s nic neříkajícím teaserem by se mohlo mihnout.

Čemu bych se však opravdu divil, kdyby se na pódiu neukázal nějaký sporťák (nová Toyota Supra či utajované tisícikoňové Ferrari?), který by doprovodil Forzu Motorsport 8 tento podzim do obchodů jako „hlavní partner“. Adamova predikce, že půjde o titul na dvě generace, bude pravdivá pouze v případě, že nový Xbox vyjde před podzimem 2020, protože jinak by tím titulem byla Forza Horizon 5.

Ubisoft

zdroj: Archiv

Adam

Ubi si z nějakého důvodu propálilo jedno velké oznámení už před E3. To ale neznamená, že by tam snad Ghost Recon: Breakpoint nebyl. Bude. A uvidíme toho mnohem víc, protože hra samotná vychází už v říjnu. A já se těším.

Stejně tak se těším na Watch Dogs 3, které považuju za víceméně hotovou věc. Do Londýna se podívám rád a jsem zvědavý, jak budou tvůrci stavět na velice dobrých základech Watch Dogs 2. A navíc tu těch městských akcí máme pořád trestuhodně málo.

Splinter Cell jsem chtěl už minule, tak ho snad dostanu letos. Bylo by načase. S otevřeným světem počítám, pochybuju, že by se Ubisoft pustil do velké tříáčkové hry, která by byla lineární a příběhová. Open worldu bych se sice bát mohl, ale vždycky si vzpomenu na Phantom Pain a jsem v klidu. Pokud by se Ubisoftu podařilo něco v duchu posledního Metal Geara, byl bych maximálně spokojený.

Mario + Rabbids: Kingdom Battle 2 se taky nabízí. Od vydání prvního a hodně povedeného dílu nás dělí už skoro dva roky a po tomhle pokračování bych já skočil hned. Stejně tak by už mohl uzrát čas na oznámení dalšího Far Cry.

Aleš

No jo, co ještě Ubi nepustilo ven? Breakpoint známe, to, že tu nebude Skull and Bones též (mimochodem, hádám, že ta hra je mrtvá jak týden přejetá vačice).

Budu tedy hodně odvážný v tipování. Nový Splinter Cell. Buď nový Assassin’s Creed ze severu, nebo, pozor, Prince of Persia! Plus asi Watch Dogs 3, což je už méně odvážná predikce. K tomu tu bude spousta klasických titulů jako Just Dance, nějací Rabbidi a trocha mého remcání, že mi na pódiu chybí Aisha Tyler.

Naopak co dle mne bude zcela absentovat, je Far Cry. Ta série si potřebuje nutně odpočinout. Opravdu hodně odpočinout. Nu a protože Ubisoft je gigantem na poli „hry jako služby,“ dobrou desetiminutovku zaberou stávající tituly jako For Honor, The Division 2 a Rainbow Six: Siege.

Vašek

Princík se prostě někdy musí vrátit, tak proč by to nebylo letos? Vždyť je to značka jako blázen a dá se toho s ní dělat tolik! Naprosto chápu, že Ubi Prince na chvíli uklidilo k ledu, aby nerozmělňovalo pozornost věnovanou Assassinovi (který ostatně původně měl sám patřit do Princovy série), ale doby blízkovýchodního zasazení jsou stejně pryč. Dneska už si ohromné, plnohodnotné RPG ze starého Řecka přece nespletete s lineární příběhovou adventurou někde v Mezopotámii. Ubisofte, nemeškej a začni íránského dědice trůnu zase pěkně ždímat!

Šárka 

Ubisoft klasicky otvírá prezentací čerstvého ročníku Just Dance, takže na přítomnost rozjuchané pandy bych skoro vsadila vlastní boty. Ještě, že jich mám tolik.

Dalšími takřka jistotami budou gameplay záběry z Ghost Recon: Breakpoint, nějaký ten aktuální stav kolem Beyond Good & Evil 2 i propálené oznámení londýnského Watch Dogs 3. Možná nějaký teaser na Assassin’s Creed pro příští rok, které se podle leaků může stejně pravděpodobně podívat za vikingy i za Římany, ale ani bych nebyla překvapená, kdyby ještě letos vyšla nějaká menší odbočka ve stylu Chronicles.

Splinter Cell i návrat Prince z Persie se mi sice zamlouvají a čas na ně už rozhodně uzrál, myšlenka těch dvou značek v moderních otevřených světech se mi ale moc nezdá. Ubisoft by však klidně mohl vyrukovat s nějakou úplně novou značkou, i když se trochu bojím, že rozpočet na originální nápady vyplýtval na absentující Skull and Bones.

Jo a nezapomínejme na „hry jako služby“. Takže postavičky a mise do The Division 2, Rainbow Six Siege a For Honor.

Patrik

V případě Ubisoftu si vsadím na Watch Dogs 3, i když po tom nijak zvlášť neprahnu. První dva díly jsou fajn hry, ale jako městské akce podle mě nedokáží zaujmout tolik jako série GTA nebo třeba Sleeping Dogs. Pevně věřím v pokračování Mario + Rabbids, pecku, která nepřekvapila jen hráče a novináře, ale její úspěch i samotné spolupracovníky, Ubisoft a Nintendo. Prostoru pro evoluci je zde spousta.

Jestli nás Ubi něčím překvapí, něčím ne zas tak velkým, pak to bude nová Trackmania. Od posledního dílu utekly už víc než tři roky a po sérii The Crew, jejíž druhý díl úspěšně nezaujal a zapadl, to bude staronová hlavní závodní série vydavatele. Nicméně i v jejím případě se vydají cestou otevřeného světa, což mi kupodivu zní docela zajímavě. Gigantická mapa plná nejrůznějších zkoušek, samostatných závodů svých předchůdců a mocného editoru. I když bych stále radši klasické uzavřené tratě, nepůjdu hlavou proti zdi a řeknu: sem s tím!

Bethesda

zdroj: Archiv

Adam

Já bych prosil další Prey. Děkuji pěkně. Klidně ne nutně plnohodnotnou velkou dvojku, ale něco ve stylu Death of the Outsider. Menší a levnější zážitek, než je plná hra, ale pořád docela macek na to, aby to bylo třeba jen pouhé DLC. Jednička byla jednoduše výborná a já bych si dal nášup s chutí.

A když už jsem zmínil toho Outsidera… Myslím, že uzrál čas i na další Dishonored.

Pochlapit by se mohl i Mikami a buď ukázat The Evil Within 3, nebo něco nového.

Bez loni oznámených Starfield a The Elder Scrolls VI bude ale letošní E3 pro Bethesdu pravděpodobně dost jalová, minimálně co do nových oznámení. I když trojice Prey/Dishonored/The Evil Within by to mohla docela slušně zachránit. Do toho spousta updatů pro stávající hry a máme tu zaděláno na docela solidní tiskovku.

Aleš

Tohle nevypadá dobře. Fakt. Myslím si, že Bethesda bude mít skvělou show pro novináře před show, ale samotná show toho tolik neukáže (a slovo show opakuji tolikrát, kolikrát nám spadl Fallout 76 při vysílání). Ohlížení za starými hrami nebude pro Bethesdu ideální. Když vás všichni kritizují, nejde se s upřímnou tváří na show tvářit, že jste neztratili tvář (každá „tvář“ je za jeden pay-to-open-chest v The Elder Scrolls: Blades). Takže se Bethesda bude muset obrátit směrem k budoucnosti. Tváří.

Nový díl Dishonored? Nemyslím si. Jistě, bude zde Wolfenstein: Youngblood a Bethesda se pokusí show ukrást s Doom Eternal. Pokud ale chce zachránit svou show i tvář, ukáže The Elder Scrolls VI, která ale nevyjde letos.

Vašek

Souhlasím s Adamem, radši než sledovat nějaké další polovičaté teasování Elder Scrolls bych se zase pustil do soubojů s Mimiky a paranoidně mlátil do každého hrníčku, který uvidím. Mnoho originálních, atmosférických a k tomu všemu ještě relativně vysokorozpočtových her zkrátka nemáme a další Prey se vyloženě nabízí.

Šárka

Království za Prey! A půlku princezny za další Dishonored. Už jsme párkrát probírali, že Bethesda vydává fantastické hry od cizích studií, ale s jejich vlastními to jde od desíti k pěti. Dost možná se tak bude snažit vyžehlit PR průšvih Falloutu 76, takže očekávám sarkastického Todda Howarda: „My vám říkali, že naše hry jsou rozbité a jsme na to pyšní!“ Aha, prý tam letos naživo nebude. Tak alespoň videovzkaz?

Pozornost se tedy upne k očekávanému Doomu Eternal a Wolfenstein: Youngblood, které Bethesda shodou okolností loni na E3 taky oznámila. Vzhledem k tomu, že šesté Elder Scrolls ani Starfield tam letos nebudou, připravuju se na vcelku přízemní tiskovku bez dechberoucích oznámení. Ale aspoň mě ten Doom a omlazeného Wolfa snad nechají zahrát!

Patrik

Vzhledem k slabšímu lineu-pu, kterému bude dominovat Doom Eternal a Wolfenstein: Youngblood, se konečně dočkáme kdysi dávno slibovaného rebootu karetky The Elder Scrolls: Legends a Bethesda to obecně potlačí mobilním směrem. Fallout: Shelter byl úspěch, The Elder Scrolls: Blades už v early accessu zaznamenal velmi zajímavá čísla, takže nějaká mobilní střílečka z Wolfa nebo třeba taktická tahovka na motivy Dishonored by nebyly úplně nemyslitelné.

Plnohodnotným dílem Dishonored a Prey si nejsem tolik jistý jako dalším, třetím dílem The Evil Within. Po kvalitních hororech je mezi hráči obrovský hlad, viz úspěch remaku Resident Evil 2. V jeho případě samozřejmě zapracovala nostalgie a značka jako taková, ale svět The Evil Within určitě má ještě co nabídnout.

EA

zdroj: Archiv

Adam

EA radši rezignovala a po těch ostudách z let minulých klasickou tiskovku mít nebude. Což je jedině dobře. Místo toho dostaneme řadu streamů, ze kterých se dozvíme všechno podstatné o druhé sezóně Apex Legends, o budoucnosti Firestormu do Battlefieldu V a uvidíme hromadu sportů.

Star Wars Jedi: Fallen Order by mohl být jednou z nejzajímavějších her výstavy, ale jinak toho od EA letos moc nečekám. Další Need for Speed? Meh. S touhle sérií šlápli pánové a dámy z EA už tolikrát vedle, že se sebehezčím trailerem a mazáním medu o případné absenci mikrotransakcí oblbnout nenechám.

Aleš

Čekám hordu streamů a videí obecně v rámci dvou dnů. Spousta sportů, všechny klasické série, to nejsou žádné predikce. Snad jen, že by možná dospěl čas na UFC 4.

Ale dvě věci by měly EA show ukrást pro sebe a byl bych hodně překvapený, kdyby ne. První bude samozřejmě Star Wars Jedi: Fallen Order, který EA provaří ze všech možných úhlů. A pak Dragon Age 4, který je sice asi ještě ve fázi „biowarovské“ (čti: chaotické) produkce, ale filmeček a několik bullet pointů, co od hry čekat, podle mě EA nutně potřebuje. Jestli ne, tak… to asi stejně Electronic Arts utáhne na Star Wars.

Vašek

Za mě to musí být FIFA 20 s pořádně nabitou nabídkou nových, ještě dražších mikrotransakcí. Uvítal bych třeba boost všech vašich hráčských kartiček na skill 99 výměnou za předobjednávku a dalších 60 eur navíc.

A teď vážně: FIFA mě jako obvykle zajímá, ale tentokrát už doufám ve výraznější změny v manažerském módu kariéry. A taky myslím zjistíme, jak EA vidí budoucnost singleplayerových příběhových kampaní, protože příběh Alexe Huntera se v minulém díle uzavřel.

Šárka

Jsem EA vděčná, že si letos odpustila plnohodnotnou tiskovku, u jejíž půlhodinového sportovního okénka pravidelně vnitřně umírám. Tentokrát si budu moct pustit vybrané streamy, třikrát sláva. Už podle hratelných dem na EA Play se ale letos dost sází na jistotu – FIFA, Apex Legends, Battlefield, Anthem (ten tam musí být). Po apokalyptických vizích o BioWare z Kotaku se na Dragon Age 4 už ani moc netěším, jako jsem spíš opatrně zvědavá. Nějaký ten trailer by po loňském teaseru přihrát mohli.

Místo toho ke svým očekávaným hrám řadím Star Wars Jedi: Fallen Order, ze kterého bych si, pěkně prosím, přála nějaké záběry z hraní. Nebo přímo hratelnou ukázku. S úspěchem Apexu se trochu pojí nevyřčený příslib třetího Titanfallu, ale s oficiálním oznámením si Respawn možná ještě počká na příští rok. Rozhodně se ale dočkáme dalších kartiček do Ultimate Teamu a oblečků do The Sims 4. Jupí!

Patrik

Měli bychom se dozvědět podrobnosti o Origin Accessu, který se v červenci spustí na PlayStationu 4 (tipuji, že k tomu dojde přímo během streamu). Chci znát cenu a dostupné hry. Nabídka EA v tomto vaultu je totiž velmi zajímavá a mnohé z jejích kousků mi na PS4 chybí. Například do takového remasterovaného Burnout Paradise bych se pustil hned.

Jinak jsou pro mě jistotou nové Need for Speed, které budou nezajímavé, ať už budou jakékoliv. Mám pocit, že sérii už nic nepomůže. Nezvládl to pomyslný návrat k Undergroundům, nezafungovala snaha přiblížit se Rychle a zběsile. Jejich otevřené světy nejsou moc zajímavé, jiné než závodní mechanismy jsou otravné. Moc bych si přál, aby mě další díl dostal do kolen, ale myslím, že můj zrak se letos neodtrhne od nových Gridů.

Nintendo

zdroj: Archiv

Adam

Třetí Bayonettu letos asi neuvidíme, ale čtvrtý Metroid Prime by se ukázat mohl. Jenže vzhledem k četnosti Directů bych si na to ledvinu nevsadil – Nintendo si spíš pojede to svoje v čele s Pokémony, Animal Crossing a blížícím se Super Mario Maker 2. K tomu dostaneme jednu, dvě zatím neoznámené novinky, ale těch oznámených her má Nintendo momentálně tolik, že by si na E3 vystačilo klidně jen s jedním novým oznámením. A zbytek si klidně nechá přetéct do letních a podzimních Directů, včetně tolik spekulovaných hardwarových oznámení.

Aleš

Budu jen střílet tituly, které očekávám a těším se na ně. Noví Pokémoni, nový Fire Emblem, Animal Crossing… Jen na tu Bayonettu podle mě nedojde. Obecně ale od Nintenda čekám, že zase pojede svou vlastní cestou a nebude se snažit něčím šokovat. Má svou základnu, má své portfolio, které známe a ví, že nepotřebuje zbytečné pozlátko velkých oznámení.

Vašek

Dejte mi pořádně promakané Pokémony, ideálně jenom z první a druhé generace, a moje nostalgie už mi asi nedovolí nákup Switche dál odkládat. Gotta enslave ‘em all.

Šárka

Pořád nemám Switch, takže jde Nintendo dost mimo mě, co se týče dlouhodobého hraní. Nárazově si ale jejich tituly dopřeju ráda. No a jako fanynku Stardew Valley mě docela zajímá, co se děje s na letošek avizovaným Animal Crossing, o kterém už docela dlouho nebylo slechu. Nebudu dělat, že se ve všech těch Mario Makerech, Pokémonech, Lincích a Bayonettách ještě vyznám. Sorry. Horší než loňský rozbor všech hrdinů Super Smash Bros. Ultimate to stejně být nemůže.

Patrik

Pokud Nintendo oznámí nějakou ryze vlastní hru, pak by to mohla být další žánrově odlišná hra s Mariem v titulku. Spíš to ale vidím na plejádů her třetích stran. Ne nových, jen překlopených na malý Switch. Vzhledem k radostné spolupráci s Ubisoftem a podstatě konzole mi z toho logicky vychází kolekce Assassin’s Creed Chronicles a možná i ta Trackmania. Ostatní závodní hry jsou na Switchi potřeba jako sůl.

Ostatní

zdroj: Archiv

Adam

Vlastně by se mohl vrátit Ken Levine. V posledních letech se občas ukázal na nějaké konferenci, přednášel a naznačoval, nicméně zatím nic neoznámil. Možná na ta jeho narativní Lega dojde letos…

A když jsem u Levina, vrátit by se mohl i „jeho“ nejslavnější projekt: BioShock. S někým jiným u kormidla, pochopitelně.

Square vytáhne konečně ty proklaté Avengers, ale ústa nám to neotevře.

Aleš

Hodně si slibuju od Square Enixu. Stoprocentně uvidíme něco víc z Final Fantasy VII Remake a podle mě se konečně ukáže Project Avengers. Kdy, když ne v roce, který ve filmovém světě patří Avengers se vším všudy?

A jinak? Vsadím se, že Mount & Blade II: Bannerlord pořád nebude mít datum vydání. VtM: Bloodlines 2 se ukáží, a i když jim všichni držíme palce, budou mít technické limity. Konečně se objeví nějaké záběry z Werewolf: The Apocalypse od Cyanide. Devolver si vymyslí nějakou úchylárnu, ale popravdě jsem hlavně zvědavý na nějaké indie věci. A u PC Gaming Show asi usnu, protože už to začíná být taková tradice.

A poslední tip: Vypiju cca 75 káv, sním deset cheesburgerů z Mekáče, který bude během přenosů jediný otevřený hned vedle redakce a zjistím, že kanape v kanceláři není až tak pohodlné, jak se původně tvářilo.

Vašek

Já vím, že je lepší být trpělivý a počkat, než tvůrci svůj produkt vyladí do nejlepšího možného stavu, ale můžu už kruciš dostat Bannerlord? Předpovídám, že se na E3 objeví aspoň nějaká pořádná ukázka a zároveň se modlím, aby se Aleš mýlil a my se nějaké to datum vydání přece jen dozvěděli. Neříkejte mi, že nový Mount & Blade nestihne ani letošní rok!

Něco dalšího se snad dozvíme o The Outer Worlds, protože obsidián je dobrý nejen na zabíjení oživlých mrtvol na severu Západozemí, ale i na vyvíjení skvělých singleplayerových RPGček. Pokud se mi splní tahle dvě přání, plus Age IV, které by se mohly objevit spíš na PC Gaming Show než u Microsoftu, budu z E3 odcházet spokojený. Byť bych se samozřejmě za nějakou tu novou, nečekanou IP vůbec nezlobil. Co třeba (ano, není to predikce, ale spíš zbožná tužba) konečně nějaká strategie či RPG ze světa Malazské knihy padlých?

Patrik

Rocksteady konečně prolomí ticho a ukáží nám novou hru bez Temného rytíře v hlavní roli, na které dělají už spoustu let. Focus Home Interactive prozradí datum vydání těchto her: „realtimové tahovky“ Necromunda: Underhive Wars, akčního RPG The Surge 2, simulátoru lesníka MudRunner 2 a zajímavého RPG GreedFall. Pokud u některé nepadne datum, tak se jistě alespoň pořádně ukáže.

Stejný osud věštím Biomutantovi, o kterém jsme už dlouho neslyšeli, a obecně nás THQ Nordic zasype velkou spoustou oznámení, když má ve vývoji 48 her neoznámených her. Rád se nechám překvapit oznámením data vydání Dead Island 2, která je podle nových informací stále ve vývoji a bude chtít stihnout konec generace. Bude mezi dalšími oznámeními i druhá hra studia Warhorse? Je to ještě poměrně brzy, ale proč už se nepochlubit krátkým teaserem a logem a se hrou vyjít ven za dva, tři roky na již zajetou novou generaci?

Šárka

Plním si svůj dětský sen a letím se do Los Angeles na E3 osobně podívat, JAKÁ DALŠÍ OČEKÁVÁNÍ? Já už nemám nárok cokoliv očekávat. Ale Paradox s Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 by se s nějakou načančanou ukázkou vytasit mohl. Stejně jako další řízek z univerza World of Darkness, byť si od Werewolf: The Apocalypse slibuju jen to, že to bude navýsost průměrná, trochu rozbitá hra.

Podle nasmlouvaných schůzek trochu počítám s oznámením dalšího Batmana nebo jiné komiksovky od DC. Square Enix v nich zase zkouší taktiku tajemného hradu v Karpatech, takže nás s Alešem pěkně vypeče, až neukáže ani remake Final Fantasy VII, ani ty Avengers.

Těším se na atmosféru výstaviště, na ulítlý stánek Devolveru, roztomile nervózní vývojáře na prezentacích i večírcích a na to, že na holčičích záchodech nebudou oproti pánským fronty. Netěším se na všechny ty ostatní fronty, dvanáctihodinový let s přestupem v Paříži ani na spánkovou deprivaci. Největšímu hernímu svátku je ale potřeba něco obětovat!

Nejnovější články